Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po jakim czasie pojawiają się "efekty" po tej rycynie?

. A jeszcze nawet pół godziny nie minęło. Teraz to się zastanawiam czy w razie czego odróżnię skurcze porodowe od jelitowych, żeby obciachu nie było, że na porodówkę przyjadę z biegunką 
2. jestem tak obolala, ze sie nie nadaje zbytnio... 3. moj syn ma glowe tak nisko, ze moj maz w zyciu sie na to nie zgodzi

Chociaz mlody dzis jakis spokojny jest...no to olejek zażyłam, czekam razem z Tobą Rysia na skutki
przepiłam colą i zajadłam bułką, bo myslałam, że zwymiotuje:-(
Rysia a ile wypiłaś tego olejku?
. Mówiłam, żebyś nos zatkała
, ja sobie wymieszałam z colą właśnie i mlekiem popiłam, bo takiego gęstego bym nie przełknęła.
. Chociaż ja mam wysoki próg bólu i przy pierwszym dziecku to tylko kucnęłam pod ścianą i czekałam na skurcze parte, ale to chyba przez to, że bóle @ miałam przeraźliwe wcześniej:-)Rysia zatkałam nos ale ja nie wymieszałam olejku tylko wypiłam najpierw łyżkę a później przepijałam i to było tak oleiste, że nawet cola nie dała rady, musiałam zajeść bułą
no to czekamy razem na efekty, u mnie cisza jak na razie
.
. Prędzej mi chyba tyłek rozerwie, niż mój mały lokator zechce się wyprowadzić z dzielnicy