reklama
rysia420
Fanka BB :)
A po jakim czasie pojawiają się "efekty" po tej rycynie?
Pisze na butelce, że 2 - 6 godzin

EDIT: Wspaniale, już mnie brzuch boli ale chyba bardziej od żołądka niż do rodzenia
. A jeszcze nawet pół godziny nie minęło. Teraz to się zastanawiam czy w razie czego odróżnię skurcze porodowe od jelitowych, żeby obciachu nie było, że na porodówkę przyjadę z biegunką 
Ostatnia edycja:
Kasienkadg
Cytryno - no to super, ze wychodzicie!!! A ja owszem - bede na Mydlicach rodzic
Noirel - no to nieciekawie z ta komunia... Z dwojga zlego chyba bym wolala j jeszcze w ciazy zaliczyc...
Eklerkaa - matkooo ja niby tez mogla bym sie poseksic troche ale 1. daaaaawno tego nie robilam
2. jestem tak obolala, ze sie nie nadaje zbytnio... 3. moj syn ma glowe tak nisko, ze moj maz w zyciu sie na to nie zgodzi
Ninette - no to rozkrecaj sie
Fiołkowa - no to kciuki za szybkie gojenie!!!
Chmurka - o kurcze, no to nocka ladna
)))
Rysia - no to czekamy na wiesci porycynowe
Jak zadziala to wszystkie ciurkiem beda pic
Ja dzis bylam z mezem na zakupach troche lodowke wyposazyc. I jeszcze zaraz po pare rzeczy musze do Biedrony skoczyc. No i oczywiscie sprzaaaaatam w domuuuu... brzuch mi twardnieje i to tyle
Chociaz mlody dzis jakis spokojny jest...
Noirel - no to nieciekawie z ta komunia... Z dwojga zlego chyba bym wolala j jeszcze w ciazy zaliczyc...
Eklerkaa - matkooo ja niby tez mogla bym sie poseksic troche ale 1. daaaaawno tego nie robilam
2. jestem tak obolala, ze sie nie nadaje zbytnio... 3. moj syn ma glowe tak nisko, ze moj maz w zyciu sie na to nie zgodzi
Ninette - no to rozkrecaj sie
Fiołkowa - no to kciuki za szybkie gojenie!!!
Chmurka - o kurcze, no to nocka ladna
Rysia - no to czekamy na wiesci porycynowe

Ja dzis bylam z mezem na zakupach troche lodowke wyposazyc. I jeszcze zaraz po pare rzeczy musze do Biedrony skoczyc. No i oczywiscie sprzaaaaatam w domuuuu... brzuch mi twardnieje i to tyle
Chociaz mlody dzis jakis spokojny jest...rysia420 Różne biegunki w życiu miałam, lewatywę przed pierwszym porodem i jakoś nie umiem sobie wyobrazić, że można pomylić jedne bóle z drugimi ;-) Porodowe to porodowe a sraczka to sraczka :-) Ale jak byś miała się pomylić to fajnie, bo znaczy, że porodowe byś miała całkiem znośne ;-)
Kamila1988
no to olejek zażyłam, czekam razem z Tobą Rysia na skutki 
przepiłam colą i zajadłam bułką, bo myslałam, że zwymiotuje:-(
Rysia a ile wypiłaś tego olejku?
Ostatnia edycja:
rysia420
no to olejek zażyłam, czekam razem z Tobą Rysia na skutki
Jedną łyżkę, bo dwie to trochę mi za dużo się wydawało
. Mówiłam, żebyś nos zatkała
, ja sobie wymieszałam z colą właśnie i mlekiem popiłam, bo takiego gęstego bym nie przełknęła.magart - dzięki, obyś miała rację
. Chociaż ja mam wysoki próg bólu i przy pierwszym dziecku to tylko kucnęłam pod ścianą i czekałam na skurcze parte, ale to chyba przez to, że bóle @ miałam przeraźliwe wcześniej:-)Kamila1988
Rysia zatkałam nos ale ja nie wymieszałam olejku tylko wypiłam najpierw łyżkę a później przepijałam i to było tak oleiste, że nawet cola nie dała rady, musiałam zajeść bułą
no to czekamy razem na efekty, u mnie cisza jak na razie
rysia420
Rysia zatkałam nos ale ja nie wymieszałam olejku tylko wypiłam najpierw łyżkę a później przepijałam i to było tak oleiste, że nawet cola nie dała rady, musiałam zajeść bułą
A no to pewnie temu, że takie gęste było
.Ja już pierwszą wizytę w WC zaliczyłam, jakichkolwiek skurczów brak
. Prędzej mi chyba tyłek rozerwie, niż mój mały lokator zechce się wyprowadzić z dzielnicy 
reklama
Podziel się: