Mdła
Fanka BB :)
Mam juz e-booka ;-) Bede sie zaznajamiac.Mloda po odstawieniu od cycka przerzucila sie na lokec.Mietolila go az zasnela.Czy mnie to przeszkadzalo?Bron Boze.Do tej pory nie zasypia sama.Zasypia przy czytanej ksiazce i nie uwazam zeby to bylo cos zlego.Tak naprawde wiec Malizna od 1 miesiaca zycia przy czytanej ksiazce zasypia.Moze bedzie lateiwje dzieki temu polozyc je w osobnym pokoju? :-)
Ojjjj...budzimy sie....Do pozniej!
Ojjj...to juz nie jestem taka zachwycona tym zasypianiem.Juz wiem czemu sie tak czesto budzi w nocy i przylazi do nas
hahaha....No nic.Sprobujemy uregulowac sobie to spanie.Duzo ciekawych rzeczy napisala ta pani...
Ojjjj...budzimy sie....Do pozniej!
Ojjj...to juz nie jestem taka zachwycona tym zasypianiem.Juz wiem czemu sie tak czesto budzi w nocy i przylazi do nas
Ostatnia edycja:
Malizna rosnie,wszystko kosztuje ze smakiem,jest sprawna i urocza.Oprocz tego,ze najchetniej zagarnelaby mnie tylko dla siebie-jest pelzajaca slodycza w czystej postaci! Mloda nadal potrafi sie z nia godzinami bawic.Maz pracuje ciezko,Mloda zaczela jezdzic raz w tygodniu do szkoly w celu przygotowania jej do tej wiekopomnej chwili :-) Ogony jak zawsze uatrakcyjniaja nam codziennosc.
Dzisiaj w nocy znowu 4 razy była pobudka i ponad godzina wariowania w łózeczku
myślałam że jak zacznie jeść wiecej to będzie dłużej spał, ale on ma własną filozofię życiową