WESOLYCH SWIAT!!!
Kochane u nas zaczela sie prawdziwa AKCJA!Dzis urodzinki Mlodej.Byli goscie,prezenty i ciacho.I do domu!Teraz walcze z jedzeniem na jutro,probuje doliczyc sie gosci na chrzcinach

I staram sie zapisac liste zakupow.Nie jest latwo ;-) Pojutreze juz bedzie 4+3+1 na obiedzeie.A w czwartek...no wlasnie az sie nie moge doliczyc.A to kiepskawo ostatecznie bo nie mam tyle krzesel i nie wiem ile mam po ludziach szukac

W piatek zaplanowana juz wyceieczka rekreacyjna i obiado-kolacja.W soboete czesc gosci jedzie juz do domu.A my zostajemy do 6.01 w zestawie 4+3+1(czyli 4 doroslych,3 dziewczynek i jedna Malizna :-)).Walcze dzielnie,mam nadzieje,ze jakos sie wszystko uda ;-)
Widzee,ze w ostatnich dniach znow spanie na tapecie.U nas w sumie spoko.Mozecie sobie myslec,eze ja taka zorganizowana z zegarkiem

Ale prawda jest taka,ze jakby Malizna nie spala non-stop z piersia w buzi i Mloda na to wszystko nie zwalala mi sie na plecy to...na pewno bym spala z dzieckiem

Ja to uwielbiam po prostu.Najchetniej bym z nia spala codzienneie.ALE zaistnialy okolicznosci,ktore uniemozliwiaja mi wyspanie sie w tej konfiguracji.Malizna przy piersi i Mloda na plecach
Wiolonczela Mloda ma lepsze i gorsze okresy.Dzisiaj tez dala popis przy gosciach i poszla na swoje krzeselko.Jest w tej chwili calkiem niezle ale bywaja tygodnie,eze mam ochote ja rozszarpac.Wczoraj chciala isc do sasiadki z dolu.Wiec ejej powiedzialam zeby nie jadla nic bo gotuje obiad.Schodze po nia a sasiadka mi wyjezdza,eze ona moze zostac bo zjadla z nimi

Tylko prosila zeby nie mowic mamie

Jak ja sie wsceieklam!I na Mala i na ta cholerna sasiadke!No jak malolata jej mowi zeby nie mowic mamie to znaczy,ze jej nie wolno!Czy tak trudno sie tego domyslec?! Cora z rykiem na gore

A sasiadce tez wytlumaczylam dlaczego nie chce zeby u nich jadlam...hmmmm wzburzona bylam nieco ;-) Dzisiaj jakas taka grzeczniejsza tu u nas byla ;-) Moze to i dobrze?Mam nadzieje,ze w koncu przestanie bo nie zniese ;-)
Ewcia szerokich skrzydel? Czy jak to sie zyczy? :-) Bawceie sie dobrze.Nie daj sie zwariowac!;-)
Na koniec dodame ze wlasnie konczy sie przepiekny dzeien.Sloneczko w pelni,brak wiatru i 16°C

Wiec zycze slonecznych,rodzinnych swiat ;-) Zmykam.Jeszcze dzisiaj musze lodowke umyc.Samo sie nie zrobi!