Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przestałam się z nim kłaść do wieczornego karmienia, a zaczęłam karrmić w fotelu i odkładać do łózeczka. No i teraz jak już po przebudzeniu nad ranem zabiorę do nas to dziadyga nie chce spać. Przewala się z boku na bok, wywraca, siada, stęka, jęczy, nie ma mowy by cyc zadziałał. Dzisiaj już pomyślałam, trudno trzeba wstawać o 5. No i poszłam z nim do jego pokoju dać cyc i przewinąć. No iiii na fotelu zasnął. Wprasowuje się w mój brzuch, przytula do nagiej piersi, possie albo i nie i śpi. Po odłożeniu spał mi do 8. Także ja spadłam z deszczu pod rynnę z tym spaniem 
I fakt-jak ze spokojem,usmiechem i miloscia do niej mowie to ona chyba zaczyna wierzyc,eze wiem co robie
Z tym jedzeniem tez tak wmuszalam
No i po 16 zero przysypiania!

nie umiem inaczej
samo moje gadanie i szptanie wkurza go jeszcze bardziej i zaraz jest ryk. I chyba z uwagi na m. ( kiedyś już o tym filipia i ormianka pisały) i na sąsiadów biorę zeby halasu nie narobił. I faktycznie, często się przytuli i śpi dalej, czyli tak naprawdę wcale nie chodzi o głód. Chyba robię to ze zbyt małą miłościa 
Takie tam placebo, co działa na mnie a nie na niego