Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o matko dziewczyny ślinka mi cieknie już dajcie spokój proszę :-):-):-)Tu mnie tez zarazily wiec moj m ma dosc je co 2 godziny i cos nowego wymyslam ,A nektarynki sama bym zjadla :-)bigoso matko dziewczyny ślinka mi cieknie już dajcie spokój proszę :-):-):-)
ja ogólnie mam chęć na ostre, na mięcho i na soczyste baaardzo nektarynki :-)
Wlasnie sie wkurzylam, moje dziecie drzemie, a listonosz zadzwonil domofonem jak jakis potluczony, trzymal guzik dobre kilka sekund wrrr, na szczescie mala sie nie obudzila, ale jakby obudzil mi dziecko to bym go chyba za fraki poprzestawiala
Nektarynkę też bym zjadła. I gruszkę.
Ja kiedyś zrobiłam aferę kominiarzowi. Głupek roznosił kalendarze, wyobraźcie sobie, że cały dom obudził o 6.30
Mysleliśmy, że się pali, sąsiedzi w piżamach, my też. A on te kalendarze.
Też mi wtedy młodego obudził. Ale był biedny. Suchej nitki na nim nie zostawiłam. Więcej do mnie nie przyszedł ;-)

ja natomiast uwielbiam, jak zwykle koło 15.00, kiedy Kuba śpi, dzwoni telefon z zaproszeniem na pokaz garnków/pościeli/książek itp![]()