Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja mam alergię na telemarketing. Jak słyszę "Dzień dobry, nazywam się XYZ, dzwonię z ABC", to mówię "Dziękuję, nie jestem zainteresowana". Ale zacznę chyba po prostu po chamsku odkładać słuchawkę bez słowa.

Cześć dziewczynki :-)
Widzę, że większość z Was siedzi w domku... a ja nadal chodzę na pracę... Ale pocieszam się, że może jeszcze miesiąc i pójdę na L4 :-)
hej dziewczyny, wysyłam obiecane zdjęcia sukienki, na wieszaku nie wygląda tak ładnie jak się ją ubierze, dodatkowo jest szarfa w talii i kominek, zamiast bolerka cobym nie zmarzła![]()
Myślicie, że może być?
ja się czasem zastanawiam, czy telemarketing faktycznie jest taką dobrą formą sprzedaży produktów. Ja reaguję na to jak na komary. Odstrasza mnie. A że jestem pamiętliwa to nigdy nie korzystam z tych"okazji".
Pamiętam, że kiedyś jakaś babeczka próbowała mi sprzedać przez telefon majtki![]()
Cześć dziewczynki :-)
Widzę, że większość z Was siedzi w domku... a ja nadal chodzę na pracę... Ale pocieszam się, że może jeszcze miesiąc i pójdę na L4 :-)