reklama

Maj 2013 :):)

reklama
U nas też w najlepszym wypadku dwa cycowania. Pobudek zazwyczaj więcej;) Ale ostatnie dwie noce nie były najgorsze;)
No i wróciło jedzenie kolacji. Po 19 Fi zjada kaszkę, a po kąpieli dostaje cycka.

Ewcia, ja jestem przekonana na 98%. Oglądałam go już w Baby Fancie, ale tam za nic nie mogę się dogadać z jednym panem;) Jak do soboty nie zdecydujemy, to władujemy się Wam do samochodu i będziemy jeszcze oglądać;)

ormianka , tak sobie myśle, bo napisalam ,że wpływu ten pęknięty styropian na bezpieczeństwo nie ma, ale to tez zależy co Ci pęknie, a styropian w tych fotelikach pęka nagminnie, z wad - to dziecko się poci, a materiał się mechaci, ta regulacja do spania nie jest jakaś szokująca, fotelik się na tym mechaniźmie przechyla do tyłu, troszkę. Na pewno fajna jest kwesia tego zagłówka , fotelik jest ciężki, wydałam na niego prawie 900 , w tamtym czasie i uważam , ze to za dużo kasy jak na taki fotelik. Ale na pewno jest milion razy lepszy niz te z marketu

Hm... to myślałam że troche lepiej to wygląda. Może jeszcz ten dziewczyn zobaczę... tylko on miał chyba mało testów. Moja bratowa ma po starszaku, z krowią wkładka ale jej się nie zmechacil:/ chyba musze obejrzeć w realu i porównać. Cena... to ja myślę że ten przedział wagowy jest najdroższy, bo na najdłużej starcza, niestety.

Faktycznie testy przeszedłl znakomicie i to przemawia za tym, ze jest godny polecenia , reszta tak jak napisalam.

Tylko ten od dziewczyn jest od 0 do 18 , nie od 9 do 18 ( a niby to przemawia juz na plus fotelika).

Elajar kiedy chcesz podziękować babci za wspólprace??

Ostatnia edycja:
W kwestii fotelika jeszcze jedna sprawa. Jak jest u was?? Bo nie mam porównania. Wsadzenie dziecka w fotelik mimo wielkich drzwi w samochodzie wcale nie jest łatwe. Trochę tak po omacku i na wyczucie i zawsze ktoś gdzieś przywali. U was też tak jest?

Pisałam, pisałam, przyszedł Filipek, walnął łapą w laptopa i tyle. Jak on to zrobił, nie wiem.

Nockę mieliśmy nie najlepszą, ale jakoś żyję. M. mnie wkurzył. M. miał na 7 do pracy jechać, wstał o 6.30 razem ze mną i Filipem i pojechał. Tłumaczył, że nie chciał nas wstawaniem budzić, a potem nie zabrał małego, bo przecież i tak ja się obudziłam. A może po prostu chciał się wyspać?? Ani na 7 nie dotarł, ani mi nie pomógł.

Ewcia, mi się wydaje, że łatwiej się ładuje dziecko do fotelika co jest przodem do kierunku jazdy;) U nas łatwiej, bo na razie nosidło, to bokiem wsadzamy, a całość dopiero układamy w samochodzie;) Ale ja i tak zawsze o coś zahaczę, jak się z nim szarpię;)

Filipia u mnie też dziś dzień się wczesnie zaczął. Coś mi z tym dzieckiem się dzieje. Czy te zęby czy jakiś skok? Nie wiem. Mam problem z komunikacją z nim. Wstaje, to zaraz ziewa. W łóżku juz nie polezy bo gryzie, szczypie, robi mi malinki gdzie popadnie na gołe ciało a ssac pierś chetnie ale w kosmicznej pozycji np. pozycji psa z jogi :) jak coś robię przyjdzie i uczepi się nogawki, oczy kota ze szreka i wymusza placz kaszlem. Spalby najchetniej nie ze mną...na mnie! Pierwsza pobudka juz o 22, czyli zazwyczaj kąpie się już w popłochu bo zaraz się obudzi. Kurcze kto ma kryzys? Ja czy on?

Filipia oczywiście ze M. chciał się wyspać. Oni mają to we krwi :)

Wiesz, wcale mi się nke wydaje zeby przodem było łatwiej. Ten fotel z przodu musi byc dosuniety żeby usztywnic fotelik...z reszta nie wiem. Zamontujecie przodem u siebie to podejrzymy ;) aaa i koniecznie jakąś matę ochronna na siedzenie pod fotelik!

Ja nie wiem czy jak się tak tydzień zaczyna to dobrze wróży;)
Filip już przywalił głową w stół, pół mieszkania już zdemolował. M. zostawił mi niebagatelną kwotę 30 złotych na szaleństwa. A i jeszcze z firmy dochodzą mnie niepokojące wieści. Każdy robi co chce. Tak to jest jak się zatrudnia po tak zwanej znajomości.

reklama
U nas noc nienajlepsza..fo 4 chyba z 5 pobudek i wiszenie na cycu..moj tez ma jakis rzep do mnie..woec moze to rzeczywiscie jakis etap w rozwoju..

Co do wkladania do fotelika to ja nic nie bede mowic..bo u mnie to dopiero zabawa, auto miniaturowe, 3-drzwiowe, jasiek klocek...to tak jak wkladanie pomaranczy do karafki..

ps. zamówiłam wózek :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry