reklama

Maj 2013 :):)

Ja też nie pilnuję Młodego chociażby wtedy gdy ćwiczę... no bo jak... i już się nauczył upadac na dupke a nie do przodu.
Moje dziecko juz zaczęło się puszczać ale długo jeszcze sam nie ustoi.
Camel owin Jaska w folię bombelkowa;)

reklama
Moj Mlody stoi jak stary. Jak się zapomni to dobra chwile postoi i na przyklad flipsa w tym czasie oszamie.
Wlasnie wyszlam z BUPu. O zesz kurrr... ;)
Camel dajemy Ci czas na przetestowanie żebyś wiedziala jak budke otworzyć jak przyjedziemy ;)

tak się tłumacz...wątpisz w moje umiejętności szybkiego uczenia sie...oj to chyba nie ty jedna..bo szujakąc pracy też się nie chcą na to nabrać...czy ja wyglądam na blondynkę :szok:
A tak serio...trzeba wykorzystać tą piękną pogodę...bo Filipowej to ciągle będzie coś na przeszkodzie stało i w końcu sie nie spotkamy przed twoją wyprowadzką... Filipowa....nie depre**** się tylko szykuj Fifulca do podróży...

Jaśko też stoi twardo...nawet sobie w uchu grzebie jedną reką..albo coś opierdziela.... tylko jak sie cieszyto wali mordą o wszystko...

Ja się mogę zebrać, tylko mam obawy, jak ta moja wiercidupa wytrzyma taką podróż. Już jak do Kraśnika jedziemy to marudzi i wysiedzieć nie może, a to dwa razy taka droga;)

Kupiliśmy dziś Filipu kurtkę. Tak mnie M. poganiał i pani sprzedawczyni przytakiwał, że nijak mi nie pasuje ta kurtka.

Ma odpinaną podpinkę i zostaje sam ortalionek. I tak mnie M. przekonał, że będzie na lato potem. A kaptur na szczęście tylko cieniutki. Niech ma taką jak chciał, a ja choruję na bezrękawniki, ale to dopiero jak zacznie biegać;)

ja mam bezrekawniki i jakos slabo sie sprawdzaja, bo albo trzeba grubszy swetr to z bezrekawnikiem plecy mokre, a jak cienszy swetr to rece zimne...i tak zle i inaczej gorzej..lepsze sa zdecydowanie fajne bluzy, ja choruje na taka bluzo-kurtke baseballowa

reklama
No fajna kurtka ale strasznie droga. Dawno nie kupowałam nic poza wyprzedaża i jadę jeszcze na rzeczach w spadku ale nie sadzilam ze tyle kasy za kurtkę trzeba wyslinic. Niewatpliwy plus za podpinke. Tez lubię bezrekawniki ;) mam ze dwa.
No ja dzis czailam się czy dawac juz cos cienszego. Mam moze fwa razy zalozona bluzę wlochata od spodu. Mnie sie wydaje ciepła ale czy lezacemu w wozku dziecku tez będzie? pojechaliśmy w kurtce, juz upralam kombinezon i mam nadzieje że nie będę musiala budzić ponownie. Kurtka kolei jest na 74 ale ma dlugie rekawy za to krótka na dlugosci i ściągacz pilujacy w szyję. Przydaloby się i nam kupić...

Moj syn stał się silnie bojacy. Kazdy nagly halas. Dzis otwierałam paczkę to halas zrywanej tasmy a ten juz przyssany do mojej nogi. Ostatnio nawet kąpiele są z jeczeniem. Wcześniej bawili sie troche w wannie, a ja ogarnialam dom i jego pokój. Przychodzilam na mycie właściwe. Teraz jak mnie nie ma to rzuca się ojcu na szyję i wylazi z wanny. O co kam an?? Miało któreś taką fazę. Ns basenie niby zadowolony pływał, tylko ze tam jest u mnie na rękach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry