reklama

Maj 2013 :):)

A Filip cwany jest. Jak siedzimy w innym pokoju wieczorem, oglądamy telewizję, to czasem się przebudzi na cycka, czy mu niewygodnie, czy ogólnie coś mu nie pasuje. Wtedy go uśpię, odłożę i jest spokój. Ale jak się przebudzi, jak my już śpimy, to da się odłożyć do łóżeczka, ale za chwilę wstaje i wtedy się zaczyna;) Najpierw delikatne sugerowanie, że on stoi i czeka, a jak nikt nie reaguje, to już zaczyna żądać;)

Kurcze, M. już miał być w domu, ale hodowcy świnek gdzieś protestują i drogi blokują i tak objazdami się wlekł, że nadłożył koło 100 km.

reklama
No dziewczyny te widoki już znacie. Nad zalewem plaze zagrabione, nowe lawki wkopane, grupki delektukujace sie browarem i zakochani w objeciach. Wiosna :)

Załączniki

• 1394543130442.jpg
    1394543130442.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 53
Wow...ale ladnie..zazdraszczam ze jest gdzie isc...

Uwaga...MAMY NOWY WOZEK... Jestem bardzo zadowolona..jest fajny, zwrotny, Jasko zakochany..nie chcial wyjsc..caly czas mowil bum bum bum...i cieszyl sie...
Dziewczyny..obczailam jak sie sklada i rozklada budke..możecie przyjezdzac ;-)

Załączniki

• 1394548299775.jpg
    1394548299775.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 56
  • 1394548346335.jpg
    1394548346335.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 55
My wróciliśmy ze spacerów. Łaziliśmy ponad dwie godziny, a Filip nie przysnął nawet na chwilkę. Jojczył strasznie, to został zapchany chrupkami;) Kurtki nowej nie założyliśmy;) Pojechała pod wózkiem, bo było tak ciepło, że sama grubiutka bluza wystarczyła;) Zaleźliśmy do Rossemanna i sobie w końcu kupiła witaminy, bo wiosna daje mi się we znaki;)
Teraz nie wiem jak to moje dziecko będzie spać. Ni jak nie chce teraz, a potem będzie za późno.

Witam sie , badanie przeżyłam, ale nic przyjemnego, jakby trwało dluzej to kaplica, bo dość ciężko przetrwać. Generalnie mam nadżerki, zapalenie, i jakąś nieszczelność wpustu. Przydałaby sie jakas dieta żołądkowo i pęcherzyko żółciowa .
Ewcia zdjęcie super, oj jak ja lubię takie miejsca, uwielbiam wode.
Camel wózek świetny, a ma teleskopowa rączkę?

Tak ma teleskopowa...
Dobrze ze badanie masz juz za soba..
Co kolwiek to wyszlo bo sie nie znam to lepiej wiedziec i dzialac niz gdybac...

Jaski w wannie, ostatnio usypia po 21 a ja padam na pysk..mialam dzis spotkanie wspolnoty mieszkaniowej a jestem w zarzadzie ale wyslalam malza z upowaznieniem bo nie chciali mi sie uzerac z banda imbecyli...

Ostatnia edycja:
Wiolonczela - gratulacje. Ja nie wiem czy hym gastro przezyla.
No widzisz to Ty jeszcze inna dietę nam tu zaproponujesz :) a co z leczeniem? Helico? Zabieg?

Camel grunt ze Ty zadowolona, a skoro tak jest to wózek z całą pewnością ma to wszystko co dziecku i kobiecie potrzeba. Wyglada super. No i Jachu zadowolniony.

Pociasnelam dzis 2 godz aero. Kolana siadają ale miło czuć się tak fizycznie skatowana ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry