reklama

Maj 2013 :):)

My zawsze paczke wozimy w wozku...bo jasko gubi po drodze pol opakowania...
Filipia..to dobry znak..chlopaki sie dotlenily i beda spac jak zloto..moj sie pluska.

reklama
no hejka

zazdraszczam...ze mozecie sie spotkac na żywca :)

ja o becikowym to juz dawno zapomnialam...bo sie rozeszlo....a dostalismy nawet z gratisami po 2,5tys na malucha....no ale u nas wydatkow wiecej...chociazby same pampersy, kaszki, mleko i inne....wiadomo

dzieci pozasypialy o 20 (Tomek)...dziewczyny troszke pozniej
Ania lubi zasypiac jak ktos przy niej jest...pyta mnie:Tomek spi? Tak. Iza spi? Nie. Odpowiada: dobrze, ze chociaz jeden spi, prawda mamusiu???? :) Uwielbiam to moje najstarsze dziecko :)

Jutro ide z Iza na pobranie krwi...pediatra kazala zrobic, bo Iza taki niejadek, ze trzeba sprawdzic czy czegos nie brakuje. Potem na 12 z Ania do dentysty....

Dlaczego dziecko z zaslyszanej rozmowy, serialu zawsze wychwytuje to czego nie powinno???? Ania ostatnio wylapala z mego serialu: "Co ty pieprzysz czlowieku????" Na szczescie nie powtarza wiecej....

Witam sie skończyłam, wyglada jak po bombie , nie wiem do której bede sprzatac , a nie chce mi sie jak diabli , ale ciasta są juz w lodówce, juto tylko tort obsypiemy motylkami, niech ma jak chciała, choć cięzko mi to przyjąć :)
Jutro ma gosci, ale urodziny dopiero pojutrze, to już 4 lata, a ostatni tydzień z nią to jakis koszmar , szczególnie w jej relacjach z tatą, o co nieustannie się kłócimy, bo on adekwatnie nie potrafi reagowac, Elajar moja ostatnio prawi sobie kur..wa mać, chodzi i tak sobie gada, doskonale wie , ze tak nie wolno, narazie przyjęłam strategie nie pozwalania, zobacze , co to da , potem braku reakcji , bo robi to prowokacyjnie- nie powiem nam tez sie zdarza przeklinac w chałpie, jak nic koniec z tym.
Fajnie , ze taka mądra ta Twoja Ania - zazdroszcze.
Dziewczyny trzymam kciuki co sie spotkacie i zabawicie, stiptizer w planach

Wiolonczela-mysle ze nie zwracanie uwagi to dobry sposob, chociaz roznie to bywa
Ja czasami jak sie wkurze to rez przeklinam...ostatnio to sie hamuje i mowie o kur...czaczku wielkanocny.
Ania do Izy mowi...czasami kochanie, a czasami ty cholero...

I rozumiem Cie doskonale, ze za takie zachowanie to nie zasluguje na urodziny...a moze sie zmieni po?

Ostatnia edycja:
Elajar oby oby, bo naprawde nie jest wesoło z nią, no i przy malutku wypada kiepsko , ostatnio cały czas cos mu robi, przez co musze , co chwilę ją ochrzaniać dodatkowo, a na spacerach anioł , obcym posyła całusy , przytula sie na placu zabaw do innych matek -obcych , zagada każdego, ba wdaje się w dyskusje, w domu też po wybuchu jej przechodzi i jest do rany przyłóż, myślę ,że ona przechodzi dysharmonie rozwojową , jest dobrze rozwinięta intelektualnie, może o dwa lata ponad swój wiek, natomiast emocjonalnie kiepściutko, może zostawie małego chłopu i jakos spędze z nią dzień - oby miły - ( tylko jak chłop przezyje z małym???)

Ewa nie pierwszy nie ostatni jestem padnieta..tylko jest maly jeden problem...bede musisla was na godzinke opuscic..bo mam nieplanowana ;-) rozmowe o prace ok 13..a nawet nie mam w co sie ubrac...pojde jak łazasz...

Witam;)
Camel, jak coś masz innego, to nie ma sprawy;) Możemy to przełożyć. Teraz jak już jestem nastawiona, to nie będziemy się zastanawiać miesiąc, tylko kiedy mówicie, to jedziemy;) Oby pogoda była, bo zimna to ja nie lubię;)

reklama
Hmm ale przecież możemy my sobie w tym czasie gdzieś polazic jak Camel będzie się produkowala na interview ;) ja jestem spakowana. "Tylko" ogarnąć siebie i dziecko. Jeśli nie pasuje to nie ma sprawy ale jeśli na tak to też jestem gotowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry