reklama

Maj 2013 :):)

Elajar, mój M. często w Twoje okolice jeździ;) Gdyby nie to, że zawsze busem, to byśmy się z nim zabrali;)
A mi się ciepło na sercu robi, jak czytam Twoje opowieści o dzieciaczkach. Ja to chyba chciałabym już kolejne, ale też cholernie się boję jakby to było.

Ja chyba zaraz się położę, bo troszkę wrażeń dziś mieliśmy;)

reklama
Co do bliźniaków juz dawno yo mowilam... ;-)

Nie wiem co za chole....ra..
Jacho wdtal, obebnil cyca..nagle zerwal sie od niego jak poparzony i w tyk uderzyl..ze nic nie pomagalo, prezyl sie wyginal, az pierdzial przy tym , bil sie po glowie...ciezko sline przelykal...i cos w nosie gruchotalo..i teraz pytanie...zęby czy poczatek choroby...dalam syrop przeciwbolowy i zobaczymy co przyniesie ranek..na razie pojekuje przez sen...

Rezultat taki...odkad dostal lek i usnal spi do teraz...czyli cos go bolalo....wiec mysl pocieszajaca jest taka...ze kiedys sie wyspie...tzn jak juz nie beda bolaly zeby ktorych nie ma...

A jak wasza nocka...?

Ostatnia edycja:
Fifi śpi jeszcze. U nas w łóżku więc latam i sprawdzam czy się nie przebudził;) A mnie obudził M. jak z pracy wracał;) Zachciało mu się nad ranem pojechać;) W nocy Filip się wiercił, ale spał i śmiał się przez sen;) Chyba mu wycieczki posłużyły;) Zaraz i tak go będziemy musieli obudzić, bo basen;) Albo mu dziś odpuszczę;)

Ksieciunio wstal i pokazuje na tv...eeidentnie daje do zrozumienia ze tam byl kolega gdzie jest teraz...i w ryk....az cyckiem musialam pocieszac....

Zdecydowanie bola go dziasla...

reklama
Może się zaraził zębami od chłopaków :)
Widzisz może on już tak wieczorem popalakiwal bo wiedział ze zaraz jedziemy i to z tęsknoty było ;)
Leon też z rana zdjęcia jaskowe oglądał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry