reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Filipia to ta co wygrała ten program kulinarny w TVN?
zastanawiałam się żeby kupić jej książkę - dania w 30 minut czy coś w ten deseń ale jakoś się rozpłynęlo.. fajne przepisy ma?

Cholera znowu mi niezedytowalo tylko walnelo pist pod postem
Zaraz wykasuje ta aplikacje x tel bo mnie wkurzac zaczyna....

Co do watrobki..ale bym zjadla...

Ja dzis mam soagetti z czosnkiem i papryka, maz pewnie mielone a Jasiek pulpety w sosie pomidorowym...

Ostatnia edycja:
Koli widze ze sie wdrazasz. Fajnie. U nas duzo matek poczatkujacych:ja camel filipia kooska rosomaki ormianka evi (o kims zapomnialam) wiec kazda, ktora ma wiecej niz jedno jest dla nas bohaterka.

Camel nie zla akcyjka. Stres dla Jaska i Ciebie. Wy macie gazowy piecyk? Nie zauważyłam.

Ja od rana wisze na telefonie. 10 kwuetnia musze do lodzi po rekojmie. Niestety zrobie 500 km po to by spedzic 5 min na rozmowie. Dwa tygodnie by zrobic sie na ludzi.

Ostatnia edycja:
ewcia brakuje mi towarzystwa...:(

a musisz jechać na to spotkanie? to kawał drogi.. może jakaś telefoknerencja albo coś? :)

i fajnie tak coś poklepać... większość znajomych pracuje więc z czasem słabo a ja istota społeczna jestem..
tylko coś się nie mogę na tym forum ogarnąć :)

a z dziećmi.. chyba im więcej tym łatwiej :):):):):)

Książka Pyszne 25;) Przepisy do wykonania za 25 złotych w 25 minut;) Fajne, niektóre proste, że strach, a sama bym na to nie wpadła.

Koli, chyba każda jest tutaj, żeby się wygadać. Ja też całymi dniami z dzieckiem w domu.

Ewcia..mamy piec dwufunkcyjny z zamknieta komora spalania wiec nie ma prawa byc w domu czadu..ale czujnik na wszelki wypadek...piec jest zabudowany w kuchni w meblach i dzieki temu ze ma zamknieta komorę moze byc zabudowany... Dzieki temu nie place ogromnych sum PECowi za ogrzewanie i ciepla wode..

mój mąż pracuje z domu ale jest fizycznie .. ale pogadać z nim już nie mogę chyba że 10 minut w czasie obiadu :)
Do tego przeprowadziliśmy się na obrzeża i średnio z towarzystwem..

ewcia brakuje mi towarzystwa...:(

a musisz jechać na to spotkanie? to kawał drogi.. może jakaś telefoknerencja albo coś? :)

No wlasnie uslyszalam od Pani dyrektor ze musze.
A tak naprawdę muszę to od firmy wydebic zwrot kosztów.

Camel spoko ze zabudowany. Tez lubie "chować" sprzety. A przezornosci nigdy za wiele.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry