reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja mam zamuar kupic Chodakowdkij nowa ksiaxke z przepisammi...

Kolu tu vhyba kazdej doskwiera realnego towarzystwa...

Ewcia....jade z toba ;-)

ja i tak nie mam źle bo mam super przyjaciółkę z synkiem starszym od Klaudii o 1,5 miesiąca ale jakoś tak fajnie jest popisać :)

bardzo mi brakuje wątku mam w wieku mojej starszej córci, która w tym roku idzie do pierwszej klasy.. ale co zrobić, może tu się uda mi zadomowić :)

no dobra moja dzidzia wstała z drzemki więc idziemy na spacerek :)
miłego dnia

Dyrektor byla z izby aptekarskiej. Moje miejsce pracy ma byc stworzone na lipiec. Taka informacje dostlam miesiąc temu. Ale poki co nikt nic nie wie. Powiem wam ze jak rozmawiam z kolezanka ktora mnje zastapila to jakos trace ochote. Ten rok wiele zmienil. Niestety na gorsze.

Nie nie. Plulabym sobie w brode jakbym nie sprobowala. Troche mnie tylko przerazenie ogarnia na to ile czasu poswiecalam wtedy, a ile teraz trzebaby skoro spraw więcej. A teraz czas ograniczony Leonem. Nie ma ze nadgodzinki, ze wieczorkiem czy w nocy... tego się obawiam

U mnie pogoda wybitnie nie spacerowa

Koli - witaj :)
U nas noc ok ,mała budziła się tylko raz ,ale za to obudziła się o 5 rano więc tak średnio jestem wyspana i do tego pogoda kiepska więc zapowiada się kolejny dzień w domu .

Ja nie jestem fanką przepisów z książek ,wole przepisy z internetu bo są zawsze z komentarzami i sugestiami osób które już to robiły ,Ja uwielbiam gotować i jeszcze bardziej piec lubię sama wymyślać przepisy jaką większą satysfakcję mi to daje, jeszcze jak smakuję innym to tym bardziej .Mój m namawiam abym założyła sobie blog kulinarny niestety mam zbyt mało czasu ledwo ogarniam bb może kiedyś .

A co do pacy to ja pewnie na etat już nie wrócę chyba ,że trafi się coś fajnego w co wątpię bo to u nas w regionie bez dobrej protekcji pracy nie znajdziesz ,łatwiej znaleźć pracę po szkole zawodowej niż po studiach .Dlatego idę od października do szkoły by mieć dodatkowe kwalifikację może w tym kierunku coś znajdę mam nawet pewną propozycję ,ale to tylko na razie takie moje gadanie nic pewnego.

Cześć dziewczyny

mam na imię Judyta jestem żonąi matką zakochana w swoim synku(1.05)
synek kochany (każda mama takpisze) ale w dużej mierze dzięki Wam a w szczególności Mdłej bo czytałam o jejpostępach!! w listopadzie miałam kryzys tak jak Wy bo mały nie chciał spać wnocy i budził sie co 2 godz do cycka więc szukałam złotych rad w necie i znalazłamwas mających ten sam problem co ja przeczytała książkę każde dziecko możnanauczyć spać wybrane teksty dałam mężowido czytania i udało sie dziecko zasypia samo w łóżeczku a jak odstawiłam go tośpi raczej całą noc !! i to dzięki Wam

dziewczyny a teraz znów misie o Was przypomniało bo się zastanawiam jak i czym mam karmić małego mamystałe menu od stycznia i zastanawiam sie czy jeszcze mu coś wprowadzić bo tojuż prawie 3msc a mały je to samo !!
nasze jedzenie
6:00 butla 180
8:15 śniadanie chleb
12:30 zupa
15:30 drugie danie
17:30 owoce lub ciastodrożdżowe
18:40 kaszka na gęsto

a Wy co dajecie swoimdzieciom??
możecie napisać jeśli to nieproblem dla Was

czesc juddy..w sumie temat przez nas poruszany juz pare razy..., ja powiem tak, u nas nie ma stalych por posilkow ja wychowuje bardziej nie na godzine a na przyzwyczajenia...czyli jak wstanie (obojetnie ktora godzina) dostaje jakas kanapke, potem cycuje i lulu, po wstaniu dostaje coś tresciwszego, albo kaszke gotowa, albo owsianke, albo cos na mleku manne lub inne takie, potemdostaje przed snem obiad zalewa to cyycem i idzie spac, po wstaniu dostaje deser jakis albo ze sloiczka, albo owoc, albo budyn kisiel a potem przd kąpaniem butla mm i przed snem cyc

Judy witaj.
Już kilka razy przewinęło nam się tu karmienie naszych dzieci. Jedne jedzą wszystko ( Jaś ) inne niedawno zaczely przygodę z innymi smakami niż pierś (Olivka) Są niejadki (Filip, Iza) i pochłaniacze (Jaś i Leos i Tomek). U każdej co innego.
Fajnie że udało Ci się tym spaniem. No i cała noc? Szokujesz na wstepie jak Rosomaki na początku. U mnie niestety na razie ze spaniem porażka.
Odpowiadajac na pytanie
7 butla
10 owoc/kasza/jogurt itp

I u mnie niestety z tym tez bez zmian od kilku miesięcy
13 butla
16 danie z miesem
20 butla

reklama
MARZE O WIOŚNIE!! Ratunku chce stąd wyjść a tu taka denna pogoda!

edit:
Ja tu gadu gadu robiąc herbate ...a tu...a propo diety...
Jasiek wpiernicza sudokrem garściami...wszystko upaćkane...

Ewcia co do Traktorka Dumelka..tam jest wierszyk o prosiaczku ktory zawsze cytujemy jaśkowi opisuje go w 100%
" W miejsce nosa dziurki dwie, jest szczęśliwy gdy coś je...brzuszek zawsze upaćkany do Jasieczek nasz kochany"

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry