reklama

Maj 2013 :):)

Haha a mam was. U mnje juz 300 robi z kojcem za basenik. Jeszcze z jedna laka by sie przydała. Tez kleka i wyrzuca jedna za drugą.

No to ja juz fryteczki odpokutowalam. Mokro wszedzie a na mordzie purpura.

Ecco fajna rzecz ale ilez to dukatow kosztuje hoho

Fajne fajne ,ale z Bartka też nie tanie ,mój m się śmieje ,że dla mnie byłoby z 3 pary za tą cenę .

reklama
No i spi :)
dziewczyny a ile takie buty kosztuja w Polsce?
tez sie rozgladam za jakimis, ale u nas ceny kosmiczne (okolo 500 koron, czyli na polskie byloby 250zl. mniej wiecej) i szkoda mi tyle kasy na buty, ktore ponosi tylko przez krotki czas, bo przeciez nozka dziecka szybko rosnie...

No na nóżkę dziecka najlepsze takie z usztywnianą zapiętką - chyba tak to się nazywa.
My nie mamy upatrzonych, ale na pewno nie Bartek, Ecco itp. Dla mnie jednak to za drogie buty, a i tak na lato będzie biegała na bosaka. Będę jej ograniczać do minimum zakładanie butów. Chwaliłam sobie Befado i chyba coś z tego kupię, ewentualnie jakieś papućki ;-)

No to jest chyba największy ból. Ale marketingowcy o tym doskonale wiedzą dlatego te ceny takie z kosmosu. Rosomaki te co teram ma mlody to tez clarksa tez 4g ale mnie sie wydaje ze jesze miesca w palcu ze hoho. Ale moze to tak ma być? Ma tez trzewiczki 4f te jednak na oko wydaja mi sie waskie. A te Twoje trampeczki wydaly mi sie wlasnie ok na wiosna/lato bo to nie to co skórzany bucior. Zlecilabym szwagierce ale oni przylatuja w sierpniu to wtedy juz se bede mogla je na duzego palca założyć. W ecco szczerze nie patrzyłam bo to dla mnie zawsze byla nieosiagalna polka. Szczegolnie ze nie powalają stylistyka ( te dorosle).

Malizna ma ten model tylko niebieskie:

Krabbelschuh, Weite M IV - Deichmann

Ja Bartki na stronie kupowalam w Polsce.Sa rozmiarowki do drukowania i postawienia nozki.Jest taniej.Jest tylko ten problem,ze nie mozna zbadac podeszwy a to w "maluszkowych" butach zaraz za przytrzymaniem kostki(zapietka?jak Aneta napisala? :) ) najwazniejsze.Zeby byla miekka i elastyczna.Najlepiej jak w baletkach ;-) Ale Elefanty tez sa calkiem dobra marka dziecieca.Dobrze,ze trafilam na promocje :-D Po ostatniej parze wzielam!Czerwone za 40€ a niebieskie byly za 18€ :-D I Mlodej sliczne file wypatrzylam.Lekkie i przewiewne-tez ostatnia para.Z 45 na 22€.Wiec 2 w cenie 1 ;-)

Kurcze buty wazna rzecz.Ja mam lekkie schizo bo kolezanki siostra same lakiereczki kupowala albo ecco/inne firmowe przez duze F/ uzywane na allegro.I sie ortopedyznymi skonczylo.I noszeniem sandalow-lewy na prawej i prawy na lewej nozce :szok: Tak mi szkoda tej dziewuszki bylo.Zwlaszcza,ze ona sie juz tak uczyla ubierac buty!Pewnie miala pozniej problem zeby sie przestawic?

Spac mi sie jak cholera chce.Ale doczekam wytrwale na mezowego :dry:

Boszze jestem...
aleście naprodukowały..
ja robiłam dziś porządki zdjęciowe i się rozkleiłam..ze mały już taki duży i w ogóle kosmos...tez patrzyłam na te trampy Clarksa...i sie zstanawiam, czy adidaski czy trampy...Clarksa dziecięcego można kupić w Polsce...
Znajdź sklep
tam przy każdym adresie są ikonki czy damskie męskie czy dziecięce... najbliższa lokalizacja do Warszawa i Łódź..więc Ewcia jedziesz do łodzi więc tam możesz znaleźć...
Ja mam takie ala trzewiki z nike tylko o jakieś1,5-2 cm za duże...nie wiem jak mu dopasować te stopu do butów..bo jak mierze niby 13 cm ale wkładam to jakby za ciasne..i tak w kółko...
Mdła..patent w Bartku z wydrukowaniem stopy super...tego mi trzeba było tylko ceny troche nie teges jak dla mnie..ale wiem że na pierwsze chodzenie lepiej kupić porządne buty..do wózka jak cię mogę bo i tak nie chodzi..ale jak zacznie chodzić to chyba muszą być za kostkę...czy nie...jak to jest bo się nie znam...

Ostatnia edycja:
No camel. Właśnie o Tobie myślałam gdzieś Ty. Dzięki za cynk o Clarksie. Niestety wkurza mnie to ze musze tam byc 14-15. Raz ze szczyt, dwa ze wroce do domu na północ i trzy nie będzie czasu na "zwiedzanie". A cztery ze to bedzie mega dramatyczny dzien dla Mlodego. Ojciec ma dalej w dupie to ze go nigy nie usypial i jakoś nie podejmuje proby. Ten dzisiaj juz wykapany itd czeka na mleko, wiec mowie do m. zeby sekunde z nim zostal skocze siku. Dziecko sie tak rozwylo, ze do zywych lez. Troche mm a potem ciach na cyca. Jeszcze te bluzki z dekoldem. Sam sobie wyciaga. Idzie lato a trzeba bedzie w golfach chodzić. A najlepsze jest to ze kiedy mowie m. ze trzeba bylo sie wtedy przemóc jak mlody mial 6 miechow i nauczyć a nie przylazil i mi dopingowal ze ch** z tego bedzie, to teraz się pyta to co teraz trzeba zrobić. A teraz ja sama nie wiem co robić, bo mam wrażenie ze Mlody teraz taki bardziej rozumny i jak patrzy na mnie tymi zaplakanymi oczami to miekne :(

Camel przyszedl farmer. On jezdziiii?!

O tu sa Bartki!A ja musze doczytac czy za granice nie dosylaja :)))
http://bartek.com.pl/nasze-buty/?category=9
Ale niektore sa ladne :-D Camel do kazdego buta jest wkladka-wiadomo rozmiar rozmiarowi nierowny.Wejz w "katalog" i tam aj w wyszukiwarce od najtanszych.Dokladnie takie miala Mloda jako pierwsze buciki :baffled:
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-5164/650
Az sie lezka w oku kreci.A z ta kostka to tak.Najlepiej zeby mialy za kostke/o kostki.Zeby usztywnialy nozke.Nike i inne adidaski sa oblednie slodkie ale maja ten feler,ze za krotkie :dry:

Kobieto Ty nic nie mow!Ja ostatnio bylam zmuszona do zdjeciowych segregacji i przejrzalysmy wszystkie zdjecia Mlodej z okresu pelzakowego.To dopiero szok!Choc niewatpliwie Malizna miala teraz najwiekszy skok.Mam jej zdjecie na scianie z czarnymi wlosami a teraz blondyna :-D Ale to juz bylo....tralalala....

Kurcze powiadomienia mi nie przychodzą:/

He he... my mamy trampeczki w rozm. 20, tatuś kupił na pierwsze buciki;) tylko źle stopę wymierzył... jeszcze sa troche za duże. Na szczescie mamy jeszcze kilka miesięcy;)

reklama
Ewcia tak tak...jezdzi jedzi..trabi..jak2 razu komin naciśniesz to nawet chamuje z piskiem... Ide spac bo padam...jutro wam odpisze..

Mdla dzieki za info..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry