reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wyglądają luksusowo. Tak jak i ich cena ;)

Ja za mlodu tez mialam ortopedyczna, znaczy takie korekcyjne ale miałam juz wtedy kilka lat i swoje zdanie na temat w czym chce chodzić a w czym nie. Miała matka ze mną skaranie boskie ;) w efekcie mam lekkie płaskostopie :/ ale nie wiem co było tak naprawdę przyczyna.

Ja tez nie jestem za używanymi butkami dla dziecka. Pomijajac kwestie higieniczne chodzi również o ukształtowanie wkładki pod ciężarem i ciepła jednej stopki. A pozniej druga musi sie dostosować. To podobno też jest źle. Z drugiej strony kiedys kiedys jak my bylismy mali...jedne butki na 4 pokolenia. Na zdjeciach u babci sa kolejno moi starsi kuzyni, moj brat, ja...wszyscy w jednych przechodzących butkach...takich welurowych z paskiem wokół kostki na zatrzask. Pamietam je dokladnie. Babcia sie smieje ze 4 pokolenia na nie sikaly :D

Cześć mamusie,my już po spacerku cieplutko nawet momentami było mi gorąco ,mała ubrana była cienką kurteczkę i sweterek myślę ,że było jej ciepło u nas delikatnie wieje .

Byłyśmy u fryzjera ,już miała robić włosy ,ale mała zaczęła mi marudzić i musiałam zrezygnować umówiłam się na jutro ,ja już poczułam wiosnę i muszę coś zmienić w wyglądzie zawsze tak mam .

Ja tam lubię słodkie wstawki do bucików czy ubranek ,każdy ma swój gust ,ja zawsze marzyłam o córce którą będę mogła ubierać jak księżniczka takie tam kokardki ,falbanki itp. więc na pewno nie chciałabym ubierać ja w ubranka czy buty imitujące rzeczy dorosłych kobiet .

My dopiero wróciliśmy...3h spaceru a mi nogi w d... wlaza...zmeczonam jak diabli..zaraz jaskowi jesc i moze pomysle nad swoim obiadem...tymczasem chyba kawa...

Wczoraj 3 spacery.Dzis na 2 wychodze. Cieplo jak diabli.Ja w krotkim rekawku a malizna ma body naramiaczkach i cienka koszulke z dlugim.do tego legginsy i butki.mam czapeczki wiosenne ale ja juz kapelutkow powoli potrzebuje!:-D

Ja też chyba odpocznę, zrobie sobie obiad i znowu wyjdę...maly spał dziś raz i troche boje sie ze usnie na spacerze...a potem bedzie tanczyl do 22-23
co do butków bo chwili zstanowienia doszłam do wniosku ze na razie nie bede kupowac...tzn ma trzewiczki i do wozka wystarcza..albo kupie zwykłe trampki...najzwyklejsze tylko do wozka..bo przeciez poki nie chodzi po dworze na nogach nie ma sensu się drożyc..a w domu nie chce go ubierac w buty niech uczy sie latac boso...
kupie mu lepsze buty jak bedzie chodzil lub probowal chodzic po dworze na wlasnych nogach..zapewne bedzie juz bardzo cieplo wiec beda to bardziej sandałkialbo z pełnymi albo odkrytymi palcami
coś w stylu
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-31217/D86
lub
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-11029/556
te są fajne ale cena jeszcze fajniejsza
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: W-21455/446

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć