Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
może z jakimiś wyprzami się zgra. A jak nie, to wiesz, zawsze mogę Ci zrealizować wysyłkowo
A propo mamony wlasnie zreaktywowany przez m. podgrzewacz umarł powtórnie. Wiecej nic z niego nie wycisnie. Musiałam zakupić drugi. Nic w przyrodzie nie ginie. Oj nic.
Ja też się nie mogę opanować, ale przemawiam do mojego rozsądku. Mówię sobie, że będzie mi przykro potem ładować w pudła prawie nie noszone ubranka. Po co mi czwarta kurteczka. Kurteczki nie kupiłam, ale wczoraj wróciłam z bezrękawnikiem i bluzą
A ja muszę się przyznać ze dziś mimo pogody na prawdziwym spacerze nie byłam :/ tylko tyle co z punktu do punktu. Rano przeciez jak zasnął na drzemkę o 11 to obudził się o 13. Potem z jego jedzeniem sraniem (dokladniej uwaleniem wszystkiego) przebieraniem z domu wyszliśmy o 14:30. Także słabo słabo i wstyd.
Wow dziewczyny Wojtek przespal mi całą noc... Szok... może wczoraj sie fobrze dotlenił
Wyspana jestem że hej tylko jakis mały glucik sie przyplatal. Damy radę
U nas dzisiaj raczej ze spacerami slabo.Leje od rana.Nawet nie pada-po prostu leje.Ale mam sporo roboty.Mam nadzieje,ze male pozwola troche sie zajac.Dom ogarnac i do kompa przysiasc...
Ormianka gratulejszyn. U mnie też zdarzyła sie taka noc. Raz.
Za to dziś juz o 4 chcialo mu sie wstawać. Zapuscilam kolysanki i jakos zasnal mi na ramieniu. Pospal az do 6 a mi ręka zdretwiala na kamień. Na basen i tak się spoznilismy Matka taka organizatorka.
Camel jajecznice robisz na parze czy sie nie chrzanisz?