reklama

Maj 2013 :):)

W związku z faktem ,że pije drugie piwo :) sluchalyście najnowszej płyty Rojka??? dla mnie mistrzostwo świata, przynajmniej 3 piosenki zasługują na Nobla. Ewcia jak juz się przeprowadzisz, to licze na to , ze wpadniesz na mohito ??:)

reklama
Rojka nie sluchalam ale przykula kiedys moja uwage w empiku. Podejrzewam ze gdyby nie piszczacy dziec w wózku bym sie zatrzymala poczytala i kupila...tak z ciekawości. Po Twojej opinii jeszcze bardziej sklonnam. A co Cie dziś tak psychicznie zmeczylo kobito? Powiedz, wyzal się ;) wpadam wpadam. Sandomierz juz zaliczony teraz Śląsk, aniazetka nastepny moj podbój to Wrocław. Be ready ;)

Ewcia myśle, że po takich stresach poprostu musisz wpaść chocby na ognisko pod lasem :), tylko co z dziećmi zrobimy? no i Ty karmisz nadal :) Rojka polecam - piosenki czas który pozostał,syreny, beksa.
A co mnie stresuje , to nudne rodzinne zagrywki o terytorium, wydawanie kasy na kolejną trampolinę dla dzieci, bo ta co jest została kupiona prędzej przez szwagra, a wiecie,że ja więcej schodow użytkuje niż on :), bo mieszkam wyżej , i korzystanie z trampoliny szwagra przez moją córkę mi sie nie uśmiecha, takie kurna pierdoły

rojka kot i pelikan jeszcze
.

Ewcia zapraszam:-) zwłaszcza że ze Śląska autostradą to 1,5 godzinki i jesteś.
Wiolonczela wzwód u chłopców jest całkowicie normalny, zwłaszcza przy bodzcach dotykowych, np.przy zmianie pieluchy, problem by był gdyby się nie pojawiał, tak więc oznacza to, że synek jest zdrowy.
Ja Ci dotrzymam towarzystwa i napije się drinka

Gdzie ja karmie. Żadne tam karmienie. U mnie farsa to od 7 mies była.

Posikalam sie przy akcji oddaj kupę właścicielowi. Niezła z niej babka. Będę zaglądać.
Rojka kupie kupie. W koncu trza sie integrować ze srodowiskiem a to przeca Myslovitz ;)

Wiolonczela, niech sobie tatuś układa życie, ale czy naprawdę musi to robić kosztem wszystkich naokoło? A najgorsze w tym wszystkim jest to, że on nawet nie widzi tego co się wokoło dzieje. Żyje w swoim świecie, ze swoimi racjami i rozmowy ze mną, z siostrą czy z jego siostrą nic nie dają. Trzeba nim jakoś potrząsnąć, bo w najlepszym rachunku, to on straci firmę, a w najgorszym o wiele więcej. A dlatego piszę tak o jego babie, bo ciężko oprzeć się wrażeniu, że to wszystko zaczęło się z jej pojawieniem się w naszym życiu.

Kochana, nie chodzi mi o związek. Choć przyznam, że pani najpierw pokazała się jako pomocna duszyczka, rodzinna, a potem wyszło szydło z worka. Ale jak tak chce, to jego sprawa. Chodzi o jakieś dziwne intrygi, o jakieś zachowania, które nie są w porządku. Kłamie, oszukuje, ściemnia, i to nie tylko w błahych sprawach. A na dodatek udaje Onasisa, a wcale takim bogaczem to on nie jest.

Ale nie ważne. Pewnie i tak zadzwonię do niego z życzeniami, pewnie pojadę wcześniej, żeby znów poczuć się jak piąte koło u wozu w domu, który jeszcze 4 lata temu był moim domem rodzinnym. Dobrze, że przynajmniej siostra się zaparła, że się nie wyprowadzi;)

Ostatnia edycja:
reklama
No i jest teściowa. Zaczęło się od tego ze teraz nie rozmawiamy bo ona oglada surowych rodziców. No ale w koncu nie wytrzymała no i pyta. Jak zwykle na jedzeniu spinka. Bo tłumacze rano mleko 7-8 potem drugie śniadanie (jajecznica) 10-11....no ale jak to? Od mleka do jajecznicy nie bedzie nic jadł? No kurcze dwie trzy godziny bez jedzenia to dużo? Czuję ze Mlody bedzie jutro niezle pasiony zapychaczami. Ech nic to. Przeżyje. Ale hitem bylo to ze ona nie jezdzi windą!! Kuzwa, tyle juz lat a ja pierwsze słyszę i widzę. No ale jak zwykle. Musi utrudnić tak żeby trza bylo jakies kombinacje z piwnica itp itd w razie gdyby pogoda na spacer pozwolila. Sic.

Ja oczywiście odwieczny problem w co się ubrać.

Wiolonczela nieźle tam macie jak takie sprzęty musicie kupować podwójnie. Przeca można by się dogadac i kupic jedna porządna, na spółkę, czy coś.

Camel dajesz radę?

Evi a Ty?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry