reklama

Maj 2013 :):)

Wiolonczela to miłego odpoczynku, Świeradów to odwiedzam zwykle zimą, narty, ale tereny fajne, można pochodzić po gorkach i z całą pewnością odpocząć.
Ja bardzo lubię te tereny

reklama
Halo mamuśki !!! gdzie wy się podziałyście ???,
U nas dziś nudny dzień ,pogoda do dup... padał deszcz więc prawie cały dzień w domu ,oszaleć można z tym moim szogunem .

Wiolonczela -udanego wypoczynku .

Hej, jak mija dzien..u nas na szczese nie mq upalu...taie wytchnienie...dostalam spodnie i bluzke od mamy na urodziny... Fajnie bo nie mialam juzwczym chodzis...czekam teraz na baszczyk czerwony..mniam

Camel, sto lat!!! Dużo szczęścia, miłości, radości i wszystkiego o czym tylko zamarzysz!!!!

U nas pochmurnie, ale nic nie zapowiada deszczu, a M. dzwonił, że 50km od nas zlewa, grad i w ogóle armagedon;)

Camel- 100 lat , samych radosnych chwil w życiu:*

U nas pogoda do dupy (od rana leje deszcz) i moje samopoczucie również ,zakwasy mam straszne bo wczoraj biegałam po długiej (kilku miesięcznej ) przerwie ,znów jestem na diecie chce schudnąć przynajmniej 4 kg już wiem ,że nie będzie to łatwe ( winne są słodycze ,mój nałóg).

Filipia- a u ciebie jak z wagą przytyłaś już coś ?

Ostatnia edycja:
Camel spełnienia marzeń, tych wielkich i malutkich, sto lat!
A dzisiaj w nocy w końcu wraca moje maleństwo, tak bardzo się za nią stesknilam. Doczekać się nie mogę.
Posprzatalam, ugotowałam im obiadek na jutro i teraz odpoczywam, bo miałam ciężki dzień w pracy.
A i u nas była popołudniowa burza, teraz się wypogodziło i jest tak fajnie chłodno.
Evi mi też przydałoby się schudnąć 4 kilo, bo moja tarczyca znów szaleje i widać to na wadze, tylko jakoś zebrać się nie mogę.

reklama
Dzięki laski...
Mi przydalo by sie zrzucic...duuuzo....cos brak mi ostatnio motywacji...ale wezme sie za siebie...od...jutra nie..ale od pojutrza....jutro skupie sie nad skompletowaniem skladnikow dietowych...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry