reklama

Maj 2013 :):)

Camel-spełnienia wszystkich, wszyściuteńkich marzeń...tych dużych i tych malutkich :)

U nas tez caly dzien bylo dziwnie, to słońce to wiatr...a po poludniu jak lunęło...ale tylko chwilke :)

Jutro wybywamy na wioske. Jedzie z nami tesciowa, ale tylko na kilka godzin, a my zostaniemy....sprobujemy nocowac :)

No i pochwale sie.....jak dobrze pójdzie to od wrzesnia ide do szkoly :)
Dogadalam sie wczoraj z moja siostra cioteczna i idziemy razem...tylko musze skompletowac szybko dokumenty, bo skladanie podan do konca lipca.....mmmm....opiekunka dziecieca...2 lata, prawie kazdy weekend (piatek 16.30-20, sob i niedz 8-15), no i za darmo (a w naszej sytuacji to duzyyy plus)....moj P bedzie mogl sie wykazac opieka nad dzieciakami...a coooo....mi tez cos od zycia sie nalezy :)

reklama
Ale puchy:szok:
Jak ja koncze dzień postem i zaczynam to faktycznie jest tu cicho. Moje maleństwo już śpi, cudownie jest mieć ja w domu i nie ważne, że już nie widać, że pięknie wszystko posprzatalam

Oj, faktycznie pusto.
Fifi właśnie kotłuje się w łóżeczku, mąż bierze prysznic i zaraz zasiadamy do drugiej serii Gry o Tron;) Wciągające muszę przyznać. Codziennie po dwa odcinki oglądamy. Oglądalibyśmy więcej, ale moja ciążowa senność daje mi się mocno we znaki.

Fifisiowi wyłazi czwórka już trzecia tak paskudnie, że ma całe dziąsło zdarte i chyba wyłania się trójeczka więc mamy wahania nastrojów.

My dziś cały dzień zajmowaliśmy się przetwórstwem tzn najpierw byliśmy na grzybach a później przerabialiśmy to co znaleźliśmy (6 koszyków ) same borowiki aż chciało się zbierać .

No i robiłam jeszcze dżem z wiśni ,mała ukradła mi przez moją nie uwagę kilka i zjadła z pestkami mam nadzieje ,że nic jej nie będzie w nocy .

Aniazetka - na pewno bardzo stęskniona byłaś ,a mała jak tam ? ,chciała bardziej z tata być czy z tobą ?.

Filipia - wow u nas jesteśmy na etapie 2 a u Filipa już 3 idą ,nieźle mały szybko się rozwija ,no tak starszy brat :)

Hej mamy...faktycznie pustawo sie robi...reszta dziewczyn gdzies wsiakla...

Aniazetka..jak mala? Ucieszyla sie na widok mamy?

Fifowa..4???? 3????? U nas nawet dolnych 2 nie ma...

Moj syn jest obrzartuchem..ciagle chodzi i am am... Niedlugo bedzie latwiej go przeskoczyć niz obejsc..nie wspomne o moim kregoslupie...

Evi...zazdroszcze grzybobrania...uwielbiam....

Mała jak tylko mnie zobaczyła to od razu wolała mama mama i na rączki, potulilam ją, zasnela i odlozylam spać. Obudziła sie po 9, jak ja byłam już w pracy, więc było mama mama ale m powiedział, że mamusia przyjdzie później to poszła witac się ze swoimi zabawkami. Ale jak wróciłam to szybko przybiegla. Cieszy mnie to, że nie płacze jak mnie nie ma, wola mama, chodzi, szuka, ale nie wyje.
I zdecydowanie na pewno ja tesknilam bardziej.
Ja się zbieram do pracy, malenstwo jeszcze spi, dobrze że dzisiaj piątek.
Miłego dnia dziewczynki

Ojej..nikt dzis nie napisal....mnie nadal cycki bola..stary chrapie i nie moge spac... W poniedziałek mam gina umowionego to przy okazji zspytam o te cyce..bo juz 2 tyg a one jeszcze szaleja..

Camel, a może w ciąży jesteś? Ja pamiętam, że obie moje ciąże to na początku po cyckach właśnie szło poznać.

Elajar, dobry pomysł z tą szkołą. Mam nadzieję że odżyjesz.

A my jutro nad morze... I może do Ikei byśmy w końcu się wyrwali.

reklama
Hej mamusie ,u nas ciągle się coś dzieje,ze mało czasu na pisanie ,wczoraj znów byłam na grzybach (4 kosze) nie ma co z tym już robić .
Mała całą noc marudziła i ryczała więc słaba dziś jestem a do tego boli mnie głowa .

No i muszę się pochwalić biegam już prawie tydzień i idzie ku lepszemu odnośnie mojej wagi ,za chwile ide ćwiczyć póki mała śpi .

A właśnie ile razy dziennie śpią wasze maluchy ?

Elajar - super zrobiłaś ze się zapisałaś do szkoły ,ja tez mam zamiar od września coś jeszcze robić w kierunku mojej edukacji .

Camel - możliwe to byś była w ciąży ??? ,mnie też na początku ciąży bolały strasznie piersi ,tak inaczej niż na okres.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry