Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, czy w 9tym tygodniu jest szansa, że będzie widać już dzidziusia na państwowym USG?

Dobra, wklejam więc listę z 2012
lubię czytać, ale podejrzewam że średnio 50 ksiazek na rok.... co i tak przy ,,polskiej" średniej jest super ;-)ostatnio czytam Bądź Zdrowa, Lizbono - Ana Veloso - Lubimy Czytać
lubię jak akcja toczy się w pięknych miejscach, a Portugalia się do nich zalicza!ja łykam Prenatal classic i kwas foliowy. ginka mi powiedziała, ze jakieś badania nowe nt. dupka była i ona jak nie ma absolutnej potzreby zlecać nie bedzie, a wygląda, ze ciąża OK. w pierwszej brała dupka 2x 1/2 tabletki, więc dawka też minimalna....
ostatnio z J. robimy sobie powtórki i np. czytamy autorami - całego Dumasa, całą Christie, Dana Browna, właśnie szukamy kolejnego autora, bo skońćzyliśmy powtórke Sagi o ludziach lodu:-) - śmiesznie się to czyta po prawie 20 latachzupełnie inny odbiór...
i nie wiem czemu, ale mam "smaka" na "Trylogię"to będzie pewnie jakis 15 raz jak będę czytać
chyba, ze przemówi do mnie co innego... no i ja też bibliotekowa, miejsca w domu na ksiażki nie ma zbyt dużo:-(
. Ludzie sa dzis nie powazni ... chodza chorzy do pracy, zarazaja innych i tak w kolko. Ja dopiero pozbylam sie przeziebienia i jak pomysle ze znow moge sie zarazic to szlag mnie trafia....

!
Chciałam zapytać o Wasze zdanie. Mieszkamy z mężem u rodziców, mamy jednego, wspaniałego synka, a obecnie jestem w 9 tyg ciąży. Miałam nadzieję, że rodzice ucieszą się z tej wiadomości. Tata podszedł do sprawy na luzie, twierdzi że to nasze życie i zrobimy jak chcemy. Natomiast mama już od ponad tygodnia traktuje mnie jak powietrze. Jak przegadać mamie do rozumu?![]()
Cześc dziewczyny!
ja od rana nerw, wczoraj wieczorem tez, pokłóciłam się z mężem, płakałam. mysle ze on nie rozumie moich emocji i rozterek, stresów w ciazy i zawziecie sie kłocił, a mnie teraz duzo nie trzeba!
wiec sie nie odzywamy dzis do siebie, a ja mam taki poranek, ze najchetniej bym plakala w poduszke, w dodatku dzien ponury, senny! boje sie o dzidzie czy ten moj stres nie zaszkodzijak widac maz wogóle!

A wczoraj zjadłam kurczaka z rożna i nawet ugotowałam pulpety w sosie chili dla męża - na kilka dni
ale jeszcze nic mnie nie powaliło na kolana
mój gin na nfz jeszcze mnie nie skierował na żadne, pewnie za tydzień to zrobi... no i nie wiem czy umawiac się już do tego Luxmedu na wizytę z usg?
a do tego mdli Mnie ciągle.Witam się z Wami serdecznie i szczerze to mam ogromną nadzieję na przyjęcie Mnie do Waszego grona,razem może będzie rażniej to przeżyćhej dziewczyny:-) pod koniec maja zostanę mamą po raz drugi.Moje samopoczucie strasznie kiepskie,najchętniej przeleżałabym cały dzień w łóżkua do tego mdli Mnie ciągle.Witam się z Wami serdecznie i szczerze to mam ogromną nadzieję na przyjęcie Mnie do Waszego grona,razem może będzie rażniej to przeżyć