reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Wyedytowałam temat zdjęciowy z II na galerię brzuszków.

Citrus wiesz, że też miałam tę myśl z szelkami :-D i psem.

A w kwestii ciasta to myślę, czy by Kai jabłecznika dla leniuchów nie zrobić :-D
To zdecydowanie mniej roboty niż wszystko inne.
Kaja wrzuć przepis do przepisów!

reklama
czesc kobietki;)

Wpadłam zobaczyc, co u was.
Kiepsko sie czuje i dlatego malo siedze na forum. Jak nie mdlosci, to spanie, to bol glowy... Byle do konca 12tyg i licze na to ze bedzie lepiej;)
Wczoraj mnie naszla ochota na karpatke wiec pieklam wieczorem
laugh.gif

Nia - sto lat!!!

A wszystkim laseczkom po wizytach gratuluje;) I trzymam &&&& za nastepne wizyty;)

A propos - kto dopisuje terminy w wizytowym wątku?;);-)

Dawać foty do brzuszkowego wątku;))):-D

Ostatnia edycja:
Wyedytowałam temat zdjęciowy z II na galerię brzuszków.

Citrus wiesz, że też miałam tę myśl z szelkami :-D i psem.

A w kwestii ciasta to myślę, czy by Kai jabłecznika dla leniuchów nie zrobić :-D
To zdecydowanie mniej roboty niż wszystko inne.
Kaja wrzuć przepis do przepisów!

juz wrzucam..;-)

dobra, wrzucam, wrzucam, ale gdzie my mamy watek z przepisami bo nie moge znalezc:szok::-D
wklej lineczka

Ostatnia edycja:
ja tez dzis słabo coś, głowa mnie boli, spac się chce
i mdli albo głodna jestem ;p sama nie wiem
i dzis mój brzuch raczej plaski, może to faktycznie wzdęcia były ;p zobaczy się wieczorem ;p

Zapominajko, jakoś mi się nie chce wierzyć, żeby zrobili juz od tego roku płatny macierzyński roczny... na pewno jakiś haczyk w tym będzie - jeden zresztą już jest - płatne 80 % a nie 100 %... chyba, ze chcą pokazać spadek stopy bezrobocia, bo jak wszyscy będą brali roczny, to już pewnie firma zatrudni na zastępstwo, a na te 5-6 miesiecy jak jest teraz, to jakoś rozdają pracę innym - przynajmniej u mnie

wątek przepisowy to smakowitosci majówek

Nia - wszystkiego najlepszego!

feelfine
- kurczę , to u Was naprawdę wcześnie trzeba o wszystkim myśleć!:szok: A czy ta położna, o której piszesz, to przychodzi jakoś często do Ciebie po porodzie? Bo tutaj to są 2 wizyty tak po 10 minut - a w sumie ja to miałam jedną, bo przed druga zadzwoniła, że jeśli wszystko OK, to ona nie będzie przyjeżdżać niepotrzebnie..

Citrus - Ty z katarem, że tak kichasz? Bo ja i teraz i w poprzedniej ciąży też przez całe 9 m-cy tak kichałam jak najęta - choć nie miało to nic wspólnego z przeziębieniem! Nawet w necie poszperałam, że to jeden z "objawów" ciąży :-D Teraz zdarza mi się kichać min. 2-3 razy dziennie - codziennie :-D

Chmurka84 - mamy dzieciaki w podobnym wieku, i ja też tak jak Ty kombinuję z przedszkolem dla Antka w wieku 2,5roku, a drugie bobo zostawię z Antkową nianią.. Tylko że chciałabym spróbować zapisać Antka do publicznego przedszkola, a tam chyba dopiero od 3 lat przyjmują, nie? to zostawało by tylko prywatne jakieś...

Zapominajka - mnie to sie wydaje, że to dopiero projekt z tym rocznym macierzyńskim.. a jak wiadomo od projektów do realizacji w Polsce to dłuuuuuga droga...

kora30, kasienkadg, nanulika, k.a.j.a. - witajcie

Na szybkiego z tel dzieki za zyczonka
co do poloznej tp w de do mnie przychodzila codzien przez 2tyg a pozniej raz w tygodniu +telefoniczne porady te odwiedziny poloznej przysluguja do pol roczku dziecka jakby noe przyszla to nie dostalaby mojego podpisu ze byla i kasa chorych tez by jej kasy nie wyplacila

reklama
Do góry