reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny nie panikowac!
Zawsze kobiety tracily malenstwa,niestety... kiedys tylko sie o tym nie mowilo. Teraz to wydaje sie czestsze,a tak naprawde jest tylko bardziej widoczne. Kazda z nas sie boi,wiadomo. Ale nie mozemy dac sie zwariowac,to nie sluzy naszym maluchom!
To moj 3ci watek,bo tez 3cia ciaza... jak dotad zawsze to ja zegnalam sie z dziewczynami. Patrzac w taki drzacy sposob powinnam teraz umierac ze strachu! Pewnie ze sie boje,w dodatku najtrudniejsza wizyta przede mna... w ostatniej ciazy o wadzie malenstwa dowiedzialam sie w 13tc,teraz koncze 10ty... tlumacze sobie ze nie moge szalec bo szkoda malucha a i tak nie mam wplywu na to co bedzie...

3majcie sie zdrowo,milego dnia!

3mam kciuki za wszystkie wizyty! Czekkamy na wiesci:) i glowy do gory kochane! Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze!

reklama
witam!!
Odzyskałam głos:D Przynajmiej częściowo:D A reszta bez zmian-prycham,kicham,smarkam,zmagam sie z bólem głowy,rano nawet popodziwiałam porcelane:/ No nie ma co-dobry początek dnia.Oczywiscie juz na nogach,bo wczoraj o 20 spalam juz w najlepsze:zawstydzona/y:
Czekam na 16-20 tydzien co by dostac jakiegos kopa od malucha:D

Witam z rana :-) .
Nuanulika-ja juz zwariowalam jak ide na wizyte to tylko do m mowie albo dostane recepte albo skierowanie do szpitala mierze sobie cisnienie codziennie czy tetno nie spada
:-D itd...
Noelle- Uroki jesnieni ja w tym roku malo przeziebien ,jak mi dzieci nie przyniosa to jest ok .Co do kopniaka to tez na to czekam jak bedzie sie wiercil nie bede schizowac :-D.

Witajcie piękne :tak:
Ja wczoraj padłam razem z synkiem, a dziś wstałam przed wschodem słońca :confused2:

Sambo spokojnie, myślę, że jednorazowe plamienie to nic strasznego.

Noelle kuruj się kochana.

Miałam wam coś jeszcze napisać, ale zupełnie nie pamiętam co :rolleyes2::unsure:
Pewnie mi się jeszcze przypomni

ja dziś wstałam z masakrycznym bólem głowy... Chyba jednak dziś się nie obejdzie bez paracetamolu. Staram się jak mogę unikać tabletek ale iść do pracy na 9 godzin z migreną to chyba jeszcze gorszy pomysł. Na dodatek mnie wziął katar :/Dziś wraca szefowa (yey!!!) więc powinnam mieć więcej luzu wreszcie.
Mam straszną handrę od paru dni, nie wiem czy to zima tak na mnie wpływa czy hormony czy jedno i drugie ale mogła bym spać cały czas lub się smutać.
Poza tym jestem strasznie poirytowana, szczególnie na kolegę z pracy, cokolwiek nie powie już mnie denerwuje a jak już powie mi że coś mam zrobić to jestem gotowa do kłótni. Najlepsze że on chyba się teraz mnie boi przez to :D
Przeglądam też przepisy na niedzielną imprezę halloweenową :) Już wiem że będzie ciasto dyniowe i dyniowo-pomarańczowa zupa, coastka duszki i krakersy w kształcie nietoperzy z dipem guacamole.
Do wizyty jeszcze 17ście dni, a ja wymiękam, chce wreszcie zobaczyć na własne oczy myszkę i przekonać się że tam jest, cała i zdrowa i nic się nie dzieje.

dziś niskie ciśnienie zapowiadali w pogodzie i chyba dlatego taka jestem zmęczona, zniechęcona i padnięta
nic mi się nie chce
młody w żłobku więc mam chwile dla siebie i dla domu i tak siedzę 4 dzień bezczynnie.... ale mąż mówi że bardzo dobrze, żebym odpoczywała :)
ja bym w pracy 12 h nie wysiedziała, nigdy :-p nawet bez ciąży :no:

szkoda że pogoda taka lipna :( bo nawet na spacer nie mam weny .. eh...

reklama
Ej, ostatnio zewsząd otacza mnie piersiowy terror :szok: Czy kobiety naprawdę uważają, że karmienie piersią do drugiego roku życia jest aż tak zajebiste? :dry: Będę naprawdę koszmarną matką, chyba nie chcę karmić dłużej, niż to absolutnie konieczne :sorry:

Do góry