Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja dopiero wróciłam z pracy, zdjęłam pończoszki, szybki prysznic i jem. Myślałam, że obejrzę Dextera albo Walking dead, ale pewnie padnę na ryj. Rano ginekolog![]()
![]()
EJ!!!!!!!!!!1!! O 22.40 na jedynce będzie podobno piękny film o czterech bobasach urodzonych w czterech różnych częściach świata. W biednym, bogatym otoczeniu... oglądajcie, bo słyszałam, że naprawdę warto! Jednak nie zasnę![]()

za trzy miesiace bede wyla do ksiezyca...a jak mi S mowi-dla mnie zawsze jestes piekna, to gdyby slowa mozna ukulac w kulke to bym mu ta kulke do gardla wlozyla i popchnela kijem od mopa az do konca

to, co ja widze w lustrze to blond pokemon ..
Przecież ja pracuję do wieczora i jak wracam, to nie zawsze mam siłę tu być, ale doceniam to, że się o mnie troszczysz i oczywiście dałabym Ci od razu buziaka :-) 

Ale w maju chetnie ramie w ramie staje z Wami i bede rzucac.Bo mezowi obiecalam juz diete.Jemu sie bardziej przyda niz mnie.Kaja, hahahahhahahaha uwielbia Cię pod niebiosa samePrzecież ja pracuję do wieczora i jak wracam, to nie zawsze mam siłę tu być, ale doceniam to, że się o mnie troszczysz i oczywiście dałabym Ci od razu buziaka :-)
Teraz to powinnam już spadać, bo po ósmej muszę być u dowcipnego![]()