Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, albo intensywnie sie przemiescza, czy fikolki robi 
Nie mogłam potem zasnąć, bo to jednak takie... no moje ciało nie jest już tylko moje, zostało wypożyczone na pewien czas i tak wiecie... dziwne uczucie :-)
eee... jeszcze nie? A ona: Jesteś wyrodną matką
I w śmiech. No bez sensu. Co rano mówię: dzień dobry brzuszku...
Mam zacząć czytać mu homeryckie epopeje? 

bedzie jakby w scenie z obcego co to sie komus alien we flaczkach przewraca 
, tak mi sie jakos skojarzylo hehehe

Biedronka, ale naprawdę się przeraziłam i tak ostatecznie uświadomiłam sobie, że w środku DZIECKO ROŚNIE. Jak obcy, cholera jasnaNie mogłam potem zasnąć, bo to jednak takie... no moje ciało nie jest już tylko moje, zostało wypożyczone na pewien czas i tak wiecie... dziwne uczucie :-)
Moja mama ostatnio pyta: a mówisz do brzuszka? A ja:![]()
eee... jeszcze nie? A ona: Jesteś wyrodną matką
I w śmiech. No bez sensu. Co rano mówię: dzień dobry brzuszku...
Mam zacząć czytać mu homeryckie epopeje?
![]()
a to dobre.

Kaja, jeśli Ci przydzwonię w zęby, to przestaniesz gadać głupoty i snuć jakieś defetyzmy cholerne?![]()
pierwszy halun forumowy
no przecież bliżnięta
Przepraszam ale jak kapusta w kącie jestem - zielona![]()
uspukuj sie 

Moze sie programu przestraszyl? No i dzieki wielke za liste
Na pewno skorzystam.I,oczywiscie,przepraszam za moje zdecydowanie w odpowiedzi na pytanie o gusta ksiazkowe hahahah....sama z tego lalam...
Na razie z wiekszych rzeczy mamy kszeselko do karmienia w piwnicy.Kilka unisexow po mlodej no i caly zestaw zabawek edukacyjnych od 0+poczawszy...Na ciuchy czekamy z plciowoscia smarka.Bo poodkladane mamy tez przez znajomych.Tylko,ze sexmisja opanowala swiat i po samych babach
I chora jeszcze.Ja dzisiaj pierwszy dzien w tym tygdniu "w miare" i dlatego ogarniam chate.Latajace nieloty tylko z rana byly ale balam sie zjesc do tej pory