reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kaja jeszcze z zakupami zdążysz! I nie myśl o żadnych złych rzeczach, bo to bez sensu. Ruchy poczujesz, może masz kosmówkę z przodu i dlatego jeszcze nic. Poza tym masz tam jednak dwójkę i może oni siebie nawzajem kopią, a nie mamę ;-)

Kaja, wszystko jest oki. I nie waż się myśleć inaczej! Gdyby było coś nie tak, na pewno ciało dawało by znaki. Dzidziuś jest spokojny, trzeba się cieszyć.
Mi też tak czasem wjeżdża na mózg:) Gdy nic mnie nie boli martwię się, dlaczego nie boli. Gdy zwijam się z bólu martwie się, ze coś złego jest z bobo. I tak w kólko.

Aśka, allegro odwiedzam codziennie (nie oszukujmy się kilka razy dziennie :) ), narazie obserwuje, zbieram pieniążki i tak myślę, że koło 25tyg zacznę kupywać. Chyba zabobonna jestem:sorry:

Aśka, Citrus
skoro wy w 16 tyg czujecie maleństwo to może i ja będę. Nie mogę się doczekać:-)

Kaja, wszystko jest oki. I nie waż się myśleć inaczej! Gdyby było coś nie tak, na pewno ciało dawało by znaki. Dzidziuś jest spokojny, trzeba się cieszyć.
Mi też tak czasem wjeżdża na mózg:) Gdy nic mnie nie boli martwię się, dlaczego nie boli. Gdy zwijam się z bólu martwie się, ze coś złego jest z bobo. I tak w kólko.

Aśka, allegro odwiedzam codziennie (nie oszukujmy się kilka razy dziennie :) ), narazie obserwuje, zbieram pieniążki i tak myślę, że koło 25tyg zacznę kupywać. Chyba zabobonna jestem:sorry:

Aśka, Citrus
skoro wy w 16 tyg czujecie maleństwo to może i ja będę. Nie mogę się doczekać:-)

dzidziu...sie:-D

Aniaha tyle, że to jest moje 2 dziecko, i kobiety wtedy zazwyczaj czują wcześniej ruchy:-) a i to już jest końcówka 17 tyg (16 tydz i 5dz:-)) U Ciebie też się już zaczął 15 tydz.

A co do rzeczy które dziś przywiozę ... to jutro je wywiozę na wieś (do domu mojego D) i tam sobie poczekają do kwietnia:-p bo w mieszkaniu nie mam gdzie ich trzymać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry