reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Dzien dobry

dobre z ta kura :-)
wspolczuje wczesnie wstawajacym do pracy

nasza noc byla okropna maly cala noc zwracal wszystko dzis od rana piore i konca nie widac mam nadzieje ze tylko wczoraj na urodzinach za duzo zjadl i to dlatego a nie znowu jakies chorobsko

milego poniedzialku

reklama
ŁŁŁooooooooooo matko, ale naprodukowałyście:szok:

Witam się i ja z rana ..... no może nie z takiego rana bo trochę zajęło mi nadrabianie weekendu:-D

Mi nocne sikanie też nieco odpuściło .... wstaję już tylno raz:-p

W sobotę prawie nie spałam w nocy, tak mnie coś cisnęło w dole brzucha z lewej strony, że chciałam jechać do szpitala, ale w końcu zasnęłam i od niedzieli rana jest ok.
Bąbel w sobotę sprzedał mi pierwszego porządnego kopniaka:szok::szok::-):-) I czuję go jak się przekręca .... rewelacja;-)

Co do pasztetu, to z królika bym nie przełknęła .... też posiadałam domowego i jakoś bym nie potrafiła.

Kaja dobrze że opierdzieliłaś tą swoją służbę zdrowia, niech wiedzą że z ciężarnymi się nie zadziera.

Zapominajka fajny samochód, my też się zastanawiamy nad zmianą, mamy audi a4... w combi. I już mam go dosyć, każda naprawa bardzo nas boli i to dosłownie:-p

Co do ciemnej kreski ;-);-) to ja jej codziennie wypatruję na brzucholu ... i jakoś jej nie widzę:-(

Dzień dobry;
ja spałam snem kamiennym dziś, w nocy wstałam raz - rybików nie spotkałam uffff.
Czekam niecierpliwie na środową wizytę u gina. Najchętniej pojechałabym już teraz! Może od razu jakieś zakupy zrobimy dla maluszka :tak:

dobry,

Aśka gratuluję pierwszego kopniaka, ja już od tygodnia czuję i uwielbiam te wieczorne chwile kiedy to dzidzia wojuje u mnie w brzuchu :)
Ja też w nocy mniej juz wstaje, za to w ciągu dnia łapie mnie momentalnie nie chce mi się i zaraz czuję taki ucisk na pęcherz, że płakać się chce. Ostatnio jechałam na basen i po wyjściu z tramwaju dosłownie musiałam biec, żeby zdązyć do wc tak mnie przycisnęło. Egh uroki ciężarnych

A kreski na brzuchu również nie mam.

U mnie zaraz od 10.00 są zapisy do szkoły rodzenia przy szpitalu, w którym chcę rodzić mam nadzieje, że uda mi się zapisać. Kto pierwszy ten lepszy. Trzymajcie kciuki :)

Doszłam do wniosku, że to, co wzięłam za pierwszego kopniaka mojego dziecka, kopniakiem nie było. W brzuchu więc cisza i wszystko, jak to zwykle w poniedziałek bywa, zaczyna mnie wk**wiać.

Wikii &&&&&

Ja też lubię jak się maleństwo kokosi. Wieczorem i dziś rano całkiem mocno dawało znać.
I teraz mi bardziej dziewczynka po głowie chodzi, niż chłopczyk. Ale myślę,że to dlatego, że bardzo o dziewczynce marzę :-D

Citrus może się przekręciło i teraz kopie tak, że nie czujesz.

Szczerze? Nie wiem, myślę że po prostu jeszcze nie kopnęło tak, jak trzeba i muszę poczekać.

I też marzę o dziewczynce. W. dzisiaj powiedział, że jeśli będzie dziewczynka, to się chyba ze szczęścia posika, więc boję się, że będzie rozczarowany chłopcem, w końcu już dwóch synów "przerobił" :-( On mówi że nie, ale ja i tak się tego obawiam. W końcu chyba to nic dziwnego nastawiać się na jakąś płeć szczególnie?

reklama
Chyba każdy z nas się na jakąś płeć nastawia. U mnie też tak było, mojego marzeniem było mieć syna ale już przywykł do myśli, że będzie córa i szaleje już na jej punkcie mimo, że jej jeszcze nie zobaczył :)
Niestety ze szkołą rodzenia się nie udało, egh nasze państwo. Szkoał zaczyna się 14.01.13 i trzeba być w 26 tyg ciąży. Ja będę kończyła wówczas 25 tc i przemiła pani powiedziała, że nie dla mnie ta szkoła rodzenia, cóż znajdę sobie inną.

Do góry