reklama

Maj 2013 :):)

George oj nie zapraszaj, bo pewnego dnia się zdziwisz :-D

Ja dałam pierniki do ozdobienia potomkowi. Jak już wyciągnę aparat to wam pokażę. Ciekawa jestem, czy ktokolwiek będzie chciał je zjeść :-D
Choć mały się starał jak mógł ;-)

reklama
Ale świątecznie się robi i jak smacznie:) O to ja mam taki obrazek:
DSC02341.jpg
do świąt już tylko 15 dni- oj zleci coś czuję ;) Ja dziś cały dzień w szkole byłam, wystraszyłam się, bo jak wyszłam na dwór to o mało się nie wywaliłam tak się pośliznęłam, ale jakoś się udało nie obić pupy i małej przy okazji...Czekam teraz na wizytę 18 grudnia, badania i mogę świętować :))

Zapominajka, zapraszam zapraszam, bardzo lubimy gości i pokój wolny tez jest:-)

Citrus, oglądałam przedwczoraj tak polokiem z moimi dziećmi,tyle,ze w oryginale (straszny głos podlozyli tej dziewczynie), z mocnym szkockim akcentem, i taka inna historia niż zazwyczaj bajki są,mądrzejsza.Ale zachwycona nie byłam.

a moje dziecko chcialo uciekac z kina jak bylismy latem, jak niedzwiedz zaatakowal:szok::-D..mi sie podobala, ale Marysie musialam przekupic grami w telefonie zeby dosiedziala do konca , bo mamusia chciala obejrzec..:-D

Idę oglądać MERIDĘ WALECZNĄ :-D
Mnie się Merida też podobała. I w oryginale faktycznie głos miała taki alt niepasujący do dziewczyny :tak:
Ale najważniejsze, że młodemu się podobało.

A co do cycków to miałam wam już wczoraj napisać, że zaczynają mnie boleć mlecznie, łudziłam się, że mam jeszcze trochę czasu na to :sorry2:

Nanu śliczne!!!!
Aż żal zjeść.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry