reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2013 :):)

emalia - witamy na majówkach ;-)

citrus - ja jestem z tych co przytyły w ciąży 35 kg, ale wage startową miałam 45 i po porodzie wszystko samo spadło :blink: ... tą ciążę zaczynam z wagą startową 50 kg i zobaczę ile mi dojdzie :sorry2:

reklama
To tak pokrótce. Nazywam się Emilia, mam 30 lat i jestem mamą dwójki dzieci (Ola lat 10 i Jaś 2 latka i 3miesiące).Mieszkam pod Wrocławiem. Nie pracuje, zajmuje się domem. No i czekamy na trzecią dzidzie. Termin mi wypada na 6 maja. Do lekarza wybieram sie w 7 tyg.
:-)

witam nowa mamusie:)

dziewczyny u mnie dzisiaj cisza czy to przed burza to nie wiem nic nie boli tylko czuje leciutko piersi zadnych nudnosci co byly brzuch nie boli powiem wam ze strasznego dola zlapalam:-(

ja tez jestem gruba albo jak ja mowie niewywrotna badz tak zajefajna ze moje cialo nie moze pomiescic mojej osobistosci i charakterku :-D pewnie jestem najgrubsza bo prz 179 waze 105kg... wszystko na brzusiu bo nogi i tylek mam szczuply.... ale sie nie przejmuje zbytnio...
Bardzo fajnie napisane :-D:-D:-D

Dzień dobry. Można się dołączyć?

Oczywiście :tak:
Witaj na majówkach!!!

witam nowa mamusie:)

dziewczyny u mnie dzisiaj cisza czy to przed burza to nie wiem nic nie boli tylko czuje leciutko piersi zadnych nudnosci co byly brzuch nie boli powiem wam ze strasznego dola zlapalam:-(

Spokojnie to nic nie znaczy. Jeszcze wcześnie na objawy. Nie martw się na zapas

emalia to serdecznie gratuluję :-) Trzeci bąbel...To pewnie starsza córa będzie troszkę pomagać,co ?:-p Super.
perelka no please, nie dołuj się :sorry2: Na pewno wszystko będzie ok,zobaczysz. Brak dolegliwości nie oznacza,że się nie udało...Różnie bywa,każda z nas ma inny organizm i swój wewnętrzny cykl, nie da się nic przewidzieć. Proszę, nie miej czarnych myśli :* Całuję i mocno ściskam na poprawę humoru :* Tuuuuliiiiś :):):):rofl:

Powiem Wam ze lepiej jak ma sie objawy bo sie pewniejszym jest chociaz mozna miec a ciaza moze sie eni rozwijac dzisiaj jestem jak osa wszystko mnie denerwuje.... wiem objawy moga przyjsc dopiero po 6 tygodniu w 8 roznie jest ale czlowiek i tak ma obawy i tak chyba pozostanie...

Dziewczyny ja w marcu mialam laparoskopie i mialam lewy jajowod niedrozny pozostal prawy po laparo mialam owu tylko z lewego jajnika i nic nie wychodzilo a pw tym cyklu bylam stymulowana clo ale nie poszlam na monitoring dalam losowi i sie udalo ale boje sie zeby dzidzia dobrze sie zagniezdzila bo pozostal jeden dobry jajowod i dodatkowo na laparo wyszlo ze mam jakby dwie macice sie zdarza tylko ta po lewej nie wyksztalcona szczetkowa a prawa strona dobre wymiary i mam straszne obawy uwierz cie

Emilia mam pytanko. z tego co widze pierwsza corke urodzilas w wieku 20 lat?? bo ja teraz w tym wieku jestem i chcialam spytac jak rodzina zareagowala na ciaze?

reklama
Powiem Wam ze lepiej jak ma sie objawy bo sie pewniejszym jest chociaz mozna miec a ciaza moze sie eni rozwijac dzisiaj jestem jak osa wszystko mnie denerwuje.... wiem objawy moga przyjsc dopiero po 6 tygodniu w 8 roznie jest ale czlowiek i tak ma obawy i tak chyba pozostanie...Dziewczyny ja w marcu mialam laparoskopie i mialam lewy jajowod niedrozny pozostal prawy po laparo mialam owu tylko z lewego jajnika i nic nie wychodzilo a pw tym cyklu bylam stymulowana clo ale nie poszlam na monitoring dalam losowi i sie udalo ale boje sie zeby dzidzia dobrze sie zagniezdzila bo pozostal jeden dobry jajowod i dodatkowo na laparo wyszlo ze mam jakby dwie macice sie zdarza tylko ta po lewej nie wyksztalcona szczetkowa a prawa strona dobre wymiary i mam straszne obawy uwierz cie
bedzie dobrze kochana. moze idz na USG i chociaz ci powiedza czy dobrze sie zagniezdzil?

Do góry