Kasienkadg
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Ja dzis tez na male zakupy sie wybieram
Nanu - ciazowki za 20zl aaaa
Ja ciagle w zasadzie w legginsach lazikuje.
Fiołkowa - mnie znowu okropnie codziennie mecza plecy:-( Szczegolnie mnie boli w odcinku piersiowym... Ja nie wiem co bedzie pod koniec....
Wikki -mniammmm.... Podziel sie
Noelle - u mnie tez pogoda do d....
Ostatnio pobolewa mnie podbrzusze - znaczy bardziej ciagnie niz pobolewa... I czasem czuje, jak dziecko gdzies uciska - tez niezbyt mile to jest... Szczegolnie po prawej stronie;]
Ja dzis tez na male zakupy sie wybieram
Nanu - ciazowki za 20zl aaaa
Ja ciagle w zasadzie w legginsach lazikuje.Fiołkowa - mnie znowu okropnie codziennie mecza plecy:-( Szczegolnie mnie boli w odcinku piersiowym... Ja nie wiem co bedzie pod koniec....
Wikki -mniammmm.... Podziel sie

Noelle - u mnie tez pogoda do d....

Ostatnio pobolewa mnie podbrzusze - znaczy bardziej ciagnie niz pobolewa... I czasem czuje, jak dziecko gdzies uciska - tez niezbyt mile to jest... Szczegolnie po prawej stronie;]
Jeśli będę tak rosnąć, to aż strach. Miałam się wybrać na wyprzedaże, ale niestety uprawiam biedę z nędzą. Odłożyłam pięć stówek do naszej pieniężnej skrytki (pieniądze tam włożone traktujemy jakby ich nie było, więc nie ruszamy ich "na życie"), bo inaczej wszystko bym wydała, a przed Świętami wydałam zdecydowanie o dwa razy za dużo :-( Dobrze chociaż, że wciąż dojadam świąteczne jadło (chyba dziś się już skończy, oprócz keksu zamrożonego