• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczynki;)

Ja dzis tez na male zakupy sie wybieram;)

Nanu - ciazowki za 20zl aaaa:szok: Ja ciagle w zasadzie w legginsach lazikuje.

Fiołkowa - mnie znowu okropnie codziennie mecza plecy:-( Szczegolnie mnie boli w odcinku piersiowym... Ja nie wiem co bedzie pod koniec....

Wikki -mniammmm.... Podziel sie:-p

Noelle - u mnie tez pogoda do d....:wściekła/y:

Ostatnio pobolewa mnie podbrzusze - znaczy bardziej ciagnie niz pobolewa... I czasem czuje, jak dziecko gdzies uciska - tez niezbyt mile to jest... Szczegolnie po prawej stronie;]

reklama
Brrr, mnie też przeraża już mój brzuch :dry: Jeśli będę tak rosnąć, to aż strach. Miałam się wybrać na wyprzedaże, ale niestety uprawiam biedę z nędzą. Odłożyłam pięć stówek do naszej pieniężnej skrytki (pieniądze tam włożone traktujemy jakby ich nie było, więc nie ruszamy ich "na życie"), bo inaczej wszystko bym wydała, a przed Świętami wydałam zdecydowanie o dwa razy za dużo :-( Dobrze chociaż, że wciąż dojadam świąteczne jadło (chyba dziś się już skończy, oprócz keksu zamrożonego :-p), a zamrażalnik mam wypełniony mięchem, więc nie muszę biegać za zakupami :sorry2:

Ktoś wcześniej pytał o Sylwestra... Hahah, ja jestem skrajną nudziarą, bo nie przepadam za żadnymi imprezami, a na tę, na którą ewentualnie mogłabym iść, w tym roku mnie zdecydowanie nie stać, bo kosztuje majątek :sorry2:

CZEść DZIEWUSZKI!:)
Zrobiłam sobie dłuższą przerwę świąteczną a jeszcze dłużej nadrabiałam wasze wpisy więc wszystko już wiem:)

w środę cały dzień miałam brzuch jak skała więc nawet nie odpalałam laptopa a wczoraj byłam na wizycie. jestem przeszczęśliwa bo bałam się że usłyszę coś złego a tu WSZYSTKO DOBRZE!! szyjka nie skróciła się ani milimetra znaczy że szew trzyma i operacja nie była na darmo. dzidzia 365g, 16cm (głowa-pupa) i kopie jak nie wiem co. gr mnie pochwalił że po brzuchu widać że leże to ma swoje efekty. a co do płci...zajrzał między nogi dzidzi i nic, nic nie ma! ale pewności co do dziewuchy też mi nie dał bo ułożona była kręgosłupem do góry i może następnym razem... fajnie jakby nadal nic nie znalazł:)

aisha mam nadzieję że już ci lepiej
citrus mnie też domowe święta wyszły na dobre i w sylwestra też się nigdzie nie ruszam:)

chętnie też wyruszyłabym na jakies zakupy a tu niestety-tylko co 2 tyg wizyta i tyle mam z życia poza łóżkiem..za 10 tygodni będę przeszczęśliwa że tyle dotrwałam:)

nanu...gdzie ty te ciażówki w hm wyczailaś?w Magnolii czy gdzie??bo w Magnolii coś nie widziałam ciażowych ciuchów, tak samo w c&a

ja umieram z bólu pleców, strasznie bolą...jak juz lędźwiowy wysiada to przechodzi na piersiowy i tak w kólko:baffled:

a poza tym, mam już dośc tej cholernej Polski!!!! nie dośc, ze rodzina na swoim się kończy (nie chcielismy sie wkopywac w kredyt i dopiero 2-3 tyg temu zdecydowaliśmy, że warto sie nad tym zastanowic), a następne dofinansowanie od państwa bedzie w 2014 zapewne i to o ponad 50% niższe to jeszcze dowiedziałam się, ze kobieta w ciąży dostanie kredyt ale ta na l4 pow 30 dni juz NIE...PARANOJA Tak samo na macierzyńskim. Tragedia jakaś

Fladra spodenki dorwalam w HM w czestochowie (u rodzicow jestesmy):)
Ale to nie sa spodnie tylko spodenki,nadaja sie teraz na legginsy,do swetra i kozakow,dobre beda tez do balerinek i golych nog w razie upalnego kwietnia czy maja:)
A dlugie rurki ciazowe widzialam tam za 79 chyba,ja mam z 6 par ciazowych spodni (a i tak najwiecej w leginsach latam), w tym jedna kupilam sama w poprzedniej ciazy a reszta z wora ciuchow ciazowych ktore u nas kraza miedzy znajomymi. Po swojej ciazy doloze co kupilam i przekaze dalej:)

Fajnie, że przekazujecie sobie tak ciuchy ja też dostałam ale spodnie to same dzwonowate a ja w rurkach chodzę więc teraz śmigach w legginsach i czekam na moje ciążowe z allegro jak bratowa skróci :)

a no tak:) ja póki co z ciażówek mam legginsy i dwie pary spodni dżiny-rurki, ale cos czuję, ze bez kupowania ciążowych ciuchow się nie obejdzie, bo nawet bluzy które zamierzalam nosic POD KONIEC ciąży, bo luźne itd...już teraz są za małe w brzucholu i ledwo pępek zakrywaja ;-)

ja mam tylko legginsy, mam jedną parę ciążówek ale lecą mi z tyłka, natomiast rozmiar mniejsze cisną brzuch... Więc latam w normalnych legginsach tylko rozmiar 40 albo 38 i podwijam je pod brzuchala na to pas ciazowy i tak mi najwygodniej :)

ale mam smaki na soczewice, aż Dahl gotuje :P

reklama
kartagina strasznie sie ciesze ze wszystko jest ok! :)) No to troche sie uspokoilas co? chociaz na jakis czas! Ja wizytę mam jutro- mam nadzieje, ze potwierdzi się córa już na 100% i ,ze te wody plodowe jednak przybraly, bo to mnie najbardziej martwilo. Wizyta dopiero na 16.00, na szczescie mam transport zalatwiony, nie bede jechac pociagami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry