Witam dziewczyny , dopiero teraz miałam czas poczytać co u was , mała spi a ja gotuje obiad , dobrze ,że jest już piątek przynajmniej m ma jutro wolne trochę odpocznę i będę miała czas dla siebie.
Co do mojego m to on okazuje mi dużo miłości i czułości aż wręcz mnie to denerwuje bo ja z tych mało wylewnych ,i zauważyłam ,że od kiedy zaczęłam dbać o siebie tzn robić więcej niż mycie włosów to on jeszcze bardziej okazuje mi zainteresowanie i częściej ma ochotę na s...
My już od ponad tyg dajemy małej kleik ryżowy do mleka w pierwszym tyg pól łyżeczki a teraz cała łyżeczkę i nic jej nie było ,poczekam jeszcze z tydz i będę próbować dawać jej warzywa .
Wczoraj stwierdziłam ,ze moje dziecko to dzikus ,pojechałam wczoraj do mamy a moja mała bała się wszystkich kto ja brała ręce od razu ryk na cała ulice uspokajała się dopiero u mnie wcześniej tak nie miała zostawiałam ja z mama czy siostra i było ok nie wiem co jej się stało ,muszę częściej z nia wychodzić do ludzi bo jakiś dzikus będzie i nie będzie chciała z nikim zostać .