reklama

Maj 2015

reklama
Susel właśnie dziś zarejstrowalam się na 07.10 więc szybko ale oczywiście prywatnie. Dziewczyny jeśli macie jakiś złoty środek na zaparcia to piszcie bo ja wkoncu wybuchne:-(

Molisek ja slyszalam tylko o tych sliwkach suszonych, wodą zalanych i wypitych naczczo. A jakiejś ksenny nie można w ciazy?? Albo kawusia nacczo na mnie zawsze dzialala. A z 2 buszkami papieroska to juz gwarantowane :p

Właśnie nigdy nie miałam tego problemu szłam trzy razy na dzień albo cztery odkąd jestem w ciąży odrzucilo mnie od kawy i papierosów i przez to to wszystko:-( w obecnej chwili wyglądam jakbym była w 6 miesiącu a to raptem 2:-S,śliwki na mnie nie działają,a czy można coś w tabletkach ziolowego nie wiem

Na zaparcia podobno pomaga picie dużo wody, zdrowa dieta z dużą ilością warzyw i owoców, podobno herbatki owocowe no i oczywiście suszone śliwki, gdzieś jeszcze przeczytałam że jak nic nie pomaga to czopki glicerynowe niby skuteczne.

reklama
Molisek otręby pszenne i owsiane :) Działają jak szczotka. Ja z rana robię sobie smoothie z maślanką, suszonymi śliwkami, otrębami i np. bananem- pomaga :) Przegotowana woda z rana tak na pusty brzuszek, lekko ciepła. Ale najważniejsze to co pisała majowk@ duuuużo wody, wszystko w środku się hmmm "rozmiękcza" i łatwiej wyłazi :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry