reklama

Maj 2015

Dzwonilam do poloznej w sprawie wybikow badan no i niesety to co w pierwszej czyli stan zapalny w moczu. To jet zecz ktora mam ciagle niesety ale bezobjawowy bakteriomocz jest nieleczony zazwyczaj. W ciazy leczyc go trzeba bo jest ryzyko jakiegis groźnego zapalenia w nerkach. Wiec czeka mnie napewno antybiotyk i niestety boje sie ze powróci po tym leczeniu jak bumerang... :(

To masz jak ja! Z córka też ciągle coś mialam z moczem jak nie bakterie to szczawiany. Teraz też mam jakąś infekcje i mam nadzieje ze z posiewu nic nie urośnie i ten urosept mi pomoże .

reklama
Ja mam prwdopodobnie nieprawidlowa budowe pecheza przec co mocz mi zalega i stad ciagly stan zapalny. Jak core rodzilam to mimo skorczow, 10 cm rozwarcia i jeszcze pratych ndziecko do kanalu rodnego nie schodzilo. Polozna na szczescie sie zorientowala co przeszkadza , zalozyla mi cewnik, conajmnie szklanka moczu jeszcze wyleciala i natychmiast dziecko weszlo w kanal i zaczelam przec :) Teraz od progu porodowki bede krzyczec ze chce cewnik :p

Asiaf po prostu TSH nie jest produkowane przez tarczyce tylko przysadke i jego wzrost wpływa na mniejsze wydzielanie hormonów tarczycy właśnie :)

Po pracy, ufff... ciężki dzień. Chce na zwolnienie :(

Hej dziewczynki ;-) u mnie dobrze wszystko ;-) wczoraj lekko bolały mnie plecy ale to raczej zasługa pracy, gdybym była w Polsce to chyba bym poszła na L4 a tutaj muszę pracować ile się da, jak najdłużej, może nawet do 8 jak dam radę haha !
Pozdrawiam was i powodzonka życzę! Buziaki

Hej dziewczynki ;-) u mnie dobrze wszystko ;-) wczoraj lekko bolały mnie plecy ale to raczej zasługa pracy, gdybym była w Polsce to chyba bym poszła na L4 a tutaj muszę pracować ile się da, jak najdłużej, może nawet do 8 jak dam radę haha !
Pozdrawiam was i powodzonka życzę! Buziaki

A czemu tak? Noe dadza ci zwolnienia czy ci sie kasa nie nalezy?

reklama
asiaf, takie zasady, wszystko mi sie należy, pracuję 5 lat u tego samego pracodawcy, jednak w uk nie ma czegoś takiego jak l4, a ja juz jest to płatne bardzo kiepsko np £50 na tydzień a wypłaty np 7 razy tyle ( oczywiście sa firmy państwowe ktore płaca 100%, moja do nich nie należy)takze jest zasadnicza różnica, poza tym im dłużej bede pracować tym dłużej bede miała macierzyńskie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry