reklama

Maj 2015

A mi się nic nie śni. Ostatni sen jaki pamiętam to był jakieś dwa tygodnie temu. Śniło mi się że zrobiła się super pogoda i pojechaliśmy na plażę. Wszystko było pięknie do momentu kiedy zaczęłam się rozbierać a tam co? Nieogolone nogi :cool:
Oczywiście zrobiło mi się tak wstyd że się obudziłam.

reklama
Dziś nie miałam żadnych seksownych snów :) Za to śniło mi się, że miałam włosy do pasa (a mam takie troche za stanik) i zrobiłam grzywkę :) Chyba nie mogę się doczekać otwarcia salonu fryzjerskiego, który już jest na ukończeniu vis a vis mojej klatki :D

Wracając do odczuć wobec dzieci, to jak mam być zakochana w małych bąbelkach, jak dzieci sąsiadów nad nami tak biegają i skaczą (chyba z mebli) po domu, że jak tylko uśniemy, to nas budzą, podłoga niekiedy u nas drży (blok ma 2 lata), a wczoraj męża zaczepił inny sąsiad, który mieszka dwa piętra pod nami i pyta czy też słyszymy ten hałas... A sąsiedzi z góry: "Niech pani zobaczy jak się pięknie bawią, kupiłam im dzisiaj dywan w klasy" [!!!] I najdurniejszy tekst jaki słyszałam: "Przecież nie przywiążę ich do kaloryfera" Od roku mamy wyprute nerwy...

Trzymam i ja kciuki za wizytę, mnie dziś zaczęly bolec dziasla... podobno normalne w ciazy ale nie komfortowe;-) mimo wszystko mysle sobie ze zawsze moglo by byc gorzej... wiec dzis w Warszawie slonce swieci mimo tego bolu dziasel, kataru i bolu glowy jestem szczeslwia ze beda mama... :-)) i wreszcie bede swietowala w dzien mamy;-)) Miłego dnia Wam.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry