reklama

Maj 2015

No niby tysiąc to niewiele i niewiadomo kiedy znika ale w momencie kiedy trzeba kupić wózek, łóżeczko, jakieś laktatory i inne rzeczy o których jeszcze nie mam pojęcia to taki zastrzyk gotówki się przyda. Przecież to niewiele mniej jak najniższa krajowa.

reklama
Ja mam nadzieję, że łóżeczkiem, ubrankami itd. trochę mnie znajomi poratują.
Niestety część koleżanek pozachodziła w kolejne ciąże i od nich już niczego nie pożyczę.
Ale będę szukać używanych na allegro. Szkoda mi kupować wszystkiego za pełną cenę.
Wolę już zapłacić za noworodkową sesję zdjęciową! Jestem zakochana w takich zdjęciach i zapłacę za nie każdą sumę! :-)

Tak właśnie czytałam, że dochód ma być poniżej 1923 zł.
To my się nie łapiemy. Niby kokosów nie zarabiamy (życie w Wwie pożera straszne kwoty, a zwierzaki całą resztę). Nie stać nas na remont, na nowszy samochód.. ale becikowe już nam się nie należy. buu..

Ale to ma byc na 3 osoby a nie na dwie. Nie wiem czy wzielas to pod uwage .

Luzeczko, wozek z gondola mozna spokojnie uzywane kupic bo to naprawde strata kasy. Wiadomo materac trzeba miec nowy. Ale laktator szegole elektryczny z medeli to tez uzywany , do tego sie nowe lejki i butelki kupuje i z głowy.

My w koncu nie zlozylismy papierow po pierwszym dziecki, moze teraz sie zbiore.
Ja czesc rzeczy mialam pozyczonych np laktator , ktorego jeszcze nie oddalam :) pasy do samochodu, jakies ubranka.
Asiaf dokladnie takiego z medeli uzywalam.

Hej dziewczyny, no 6.30 i nie spie:) buuu, moja siostra rodzi w listopadzie więc też liczę że jak będzie jak u niej dziewczynka ciuszki dostanę od niej. Ja mam teściów w Krakowie, więc często tam bywam jak by było jakieś spotkanie to może i mi się uda byc:) =

Czesc Ewelina, ja tez juz nie spie a to przeciez sobota.
Ja poki co o ciuszkach i w ogole o wyprawce nie mysle. Teraz raczej mysle gdzie ja kupie sobie ubrania jak brzuszek mi urosnie, jaki krem na rozstepy kupic. Tak samolubnie troche ale wole sie w zime nie obudzic ze sie w kurtke nie dopinam bo ja straszny zmarzlak jestem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry