• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Karenm dzięki :-)

Rodzinnemu powiedziałam, że prawdopodobnie jestem w ciąży, bo wtedy jeszcze nie byłam u gina i nie było pewności. Dzwoniłam dzisiaj do księgowej z pracy i powiedziała, że tamten tydzień będzie płatny 80%, a ja kiedyś słyszałam, że jeżeli okazuje się po czasie, że kobieta będąc na zwolnieniu była w ciąży, to należy jej się 100%. Śliski temat :baffled:. Ale z tego artykułu wynika też, że mogą mi wypłacić te 20% dopiero po porodzie, czy źle rozumuję ?

Z tego art wynika ze jeżeli dostarczyć dokument czyli zaświadczenie o ciąży ze w okresie zwolnienia byłaś w ciąży (niewiem czy taka informacja jest na zaświadczenie ze napisane jest ze jesteś np w 7tyg ciazy czyta juz teraz liczy ci 100procent. Bądź co bądź jednak muszą ci wyrównać na końcu.

9.4 tydzień a dzidZia 31??? A ja w tym samym dniu 26.55 No to Twoja na bank starsza :) wiec wszystko ok :)
Ja juz po pobraniu krwi okazało sie ze to badania przesiewowe ale na wyniki poczekam dłużej 26.10 :) a wyników z glukozy nadal nie mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry