• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Asiula dobrze, że to się tak skończyło i że z dzidzią wszystko ok. Ja jak leżałam na patologii to obejrzałam wszystkie zaległ seriale, bo mi mąż laptopa podrzucił :)

Joan zdrówka!

vivid ja mam nabrzmiałe i...wreszci je mam :) WIęc się cieszę. PO pierwszej ciąży prawie zniknęły ;)

reklama
Mam trochę czasu więc was nadrobiłam troszkę dużo tego było :-p Colly trzymaj się wiem co teraz przeżywasz na pewno wszystko się niebawem wyjaśni .
Asiula dobrze że tak się skończyło i fajnie że idziesz do domku:-) A ja mam dzisiaj wizytę kontrolną mam nadzieje że przebiegnie pozytywnie bo po ostatnich przejściach strasznie się boję i mam nadzieje że dzisiaj już założą mi kartę ciąży trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę (już nie mogę się doczekać popołudnia):-p

reklama
Ja też tak powinnam chodzę do Enel medu ale ze nie jestem zadowolona z doktorki zapisalam się do poradni przyszpitalnej i idę na nfz w pn... Ja bym chciała wiedzieć że malenstwo ładnie rósnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry