• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Aquapark bardziej urazowy. Zawsze moze ktos na Ciebie wpasc. a tu chodzi o spokojne plywanie. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Aaa, to spokojnie, myślę, że to jakoś upilnuję. Zresztą, po prostu układam plan zajęć, żebyśmy nagle nie stwierdzili, że nie mamy czego robić, a może być tak, że na aqua nawet nie wystarczy czasu, bo chcemy jeszcze nad jezioro rożnowskie bryknąć i przy czorsztyńskim się zatrzymać, więc tak naprawdę możemy się nawet nie wyrobić. Ale trzeba mieć zawsze plan B :)

vivd basen jak najbardziej wskazany jest w ciąży, jedyny mankament to infekcje. Ja włąśnei dlatego rezygnuję, bo się boję. Musze natomiast wrócić do ćwiczeń, w 1 ciąży miałam takiego powera i ćwiczyłam z babeczką na you tube .

vivd basen jak najbardziej wskazany jest w ciąży, jedyny mankament to infekcje. Ja włąśnei dlatego rezygnuję, bo się boję. Musze natomiast wrócić do ćwiczeń, w 1 ciąży miałam takiego powera i ćwiczyłam z babeczką na you tube .

No ja przed ciążą z Mel B ćwiczyłam i trochę z Tiffany, a teraz się boję, chyba, że znajdę jakieś ciążowe ćwiczenia ;) Tych infekcji też nie jestem pewna, zobaczę jeszcze, może zaryzykuję raz żeby wybadać grunt. Przed ciążą chodziliśmy czasem 2x w tygodniu na basen, a teraz posucha :)

Ja jestem juz po badaniu krwi. Od razu zrobilam sobie grupe krwi. Wcale nie takie tanie te badania... teraz zostało mi czekac do wieczora na wyniki. Grupa krwi dopiero w poniedzialek.
Jesli dobrze pamietam to ktoras z dziewczyn chciala sobie kupic cisnieniomierz naramienny. Tez sie nad takim zastanawialam a teraz jest taki w lidlu.

Witam po wizycie
Wiec powiedziała że wszystko ok z cukrem trochę ten spadek spory ale powiedziała że przy duecie powinno byc ok i że później będzie ponownie takie badanie
Bo tak wcześnie robi sie tylko na gran Canaria to badanie bo tu dużo otyłych dziewczyn to fakt sporo jest ich tu ;)

No i mam sie 12 zapisać na prenatalne i zgłosić sie z wynikami Pappa

No i moja dzidzia 31.63mm 10.00 tydzień czyli zaczynam 11 wow Zobacz załącznik 647788

Chcialam tylko naposac ze na wszystkie skorcze zarowno nog jak i rak, a takrze skorcze czyli stawiane sie brzucha - magnez. Ja na polecebie lekarza w pierwszej ciazy jadlam 8 tabletek dziennie, a na patologi kazda dostawala kroplowe z magnezu jak lecialo nizaleznie od skórczy, ale magnez wplywa tez na uspokojenie.

reklama
A ja musze isc z młoda do alergologa , mamy skierowanie. I musze kupic inhalator młodej wyglada na to że ten kaszel to alergiczny. Miała już dziś inhalacje w przychodni i jutro też idziemy.
Akurat właśnie w lidlu jest inhalator tylko czy dobry? Jakie polecacie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry