Cos skrobne bo co nadrobie kilka stron to pojawiaja sie nastepne, ale to dobrze forum tetni zyciem
Engancka bardzo mi przykro ze stracilas swojego aniolka
Witam nowe mamusie
Ja u fryzjera bylam chyba ok 6 tygodnia, to byla radykalna zmiana z blond na czarny
Moj maly wie praktycznie od poczatku, bardzo sie cieszy, codziennie sie wita, mowi dobranoc, albo mowi dzidziusiu wyjdz na chwile pobawimy sie autami, ale mowi ze chce siostrzyczke a jak bedzie braciszek to go oddamy, ale tlumacze mu ze z braciszkiem bedzie mogl sie bawic autami, a dziewczynka znowu bedzie miala lalki ktorych on nie ma a lubi sie bawic na placu zabaw, staram sie pozytywnie przedstawic mu obie plci
Ja jestem po pracowitych 4 dniach ktore mega daly mi w kosc, w czwartek jechalam po towar wiec bylam 42 godz na nogach potem 4 godz snu i do pracy potem znowu 4 godz snu i znowu do pracy, zaczal stawiac mi sie brzuch, takze wlaczyla mi sie lampka ze trzeba przystopowac, bralam nospe, a wczoraj oprocz zrobienia obiadu to caly dzien leniuchowalam takze na razie ustapilo. Ja mam w czwartek usg a w piatek ginka juz nie moge sie doczekac, ja jestem jakos dziwnie spokojna i czuje ze wszystko jest dobrze