Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Matik z tego co wiem to jeszcze duzo za wczesnie na ruchy. bellybestfriend mi mowi ze juz za tydzien moge zaczac czuc, ale mysle ze jak na pierwsza ciaze to pewnie jeszcze pozniej.
Lisica gratuluje udanego USG! jak duzy juz jest maluszek? kiedy bedziesz badac mocz?
Ja mysle ze mogę czuć wcześniej bo przy bliźniakach może być wcześniej bo mniej miejsca mają.
Lisica mi też wyszły ciała ketonowe i gin powiedział żebym kolacje zjadła sobie zawsze przed snem bo od tego mogą wychodzić ze pusty żołądek. Tez wychodzą po wymiotach jak ktoś sporo wymiotuje.
Ja odebrałam właśnie dzisiejszy mocz mam bakterie liczne i obecne leukocyty.ekstra. ake nic mnie nie piecze. Boleć to mnie sporo brzuch boli ale bolał i jak wyniki dobre byly
Ja pamietam z chłopcami w ciaży ze cos tam czułam ale nie wiedziałam ze to, to ale jak podczas usg właśnie poczułam i zobaczyłam ze to oni sie ruszają to miałam 100% pewności ze to, to ale wspaniałe uczucie
Teraz sie wypowiem jak będę po Usg