reklama

Maj 2015

reklama
Dziewczyny a robilyscie badania crp? Jak wyniki? Ja mam podwyzszone a moj lekarz narazie nie kazał nic zrobić..hmmm mowi ze czasami w ciazy tak jest. Crp wskazuje na stan zapalny w organizmie.

Hej dziewczyny :-) :-)

Cieszę się, że wizyty udane ;-)

Lisica, będzie OK, doktorek wprowadzi leki i się siuśki poprawią:-*

Dziś korzystając z okazji i pogody wybrałam się do Primarku. Przytargalam dla malucha komplet bodziaków ze spodenkami na szelkach, 3 pajace i dla siebie piżame, bluzę co to idealnie do leginsów pasować będzie i majciochy :-D
Dzień uważam za bardzo udany :-)

Hejka :)

Piszę dziś po pracy, zmęczona... ale.. o dziwo nie pracą,a.... PASKUDNYM KATAREM!!!! :(( Ratunku weźcie to dziadostwo ode mnie!! Blee :(
Poza tym wszystko okej, dziś przyszły nalepki na wódkę :D
Czuję ślub.. czuję stresik :D

Buziaczki :*

Niesmiala przepedz katar daleko ;)

Czarnulka Matik tak mi brakuje Primarku w warszawie. Mamy duzo rzeczy dlaJasia z primarku, piora sie fajnie i sa naprawde ladne

hello mamuśki,

Przeziębiłam się.
Wczoraj ból gardła mnie dobijał, a dziś leje mi się z nosa.. już go zdarłam prawie do krwi.. choć staram się smarować skórę co chwila.
Znam już ten scenariusz. Za parę dni katar minie, a pojawi się kaszel i będzie się mnie trzymał 3-5 tygodni. ech.. Zawsze tak mam. :crazy:

A dziś miał być mój termin robienia tatuażu. Czekałam na niego od maja.. i tak mi smutno, że poczekam sobie jeszcze z rok albo i dłużej...

Trzymajcie się cieplutko.
Idę się zakopać w tonie chusteczek higienicznych...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry