• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2015

reklama
Hej,

Pisałam tutaj już jakiś czas temu. Niestety wszystkie wydarzenia na forum sprawiły, że postanowiłam się na trochę wycofać...

Teraz w każdym razie wracam i postaram się być częstym gościem ;)

13.11. mieliśmy wizytę i z maleństwem wszystko w porządku ;) Rośnie jak na drożdżach. Całe 7 cm szczęścia. Była z nami córeczka i była zachwycona, że mogła zobaczyć maleństwo ;)

witam się ;-)

Dziewczyny czy wy też cierpicie na bezsenność!?! W nocy do 4 nie spałam i za nic do snu się zmusić nie mogłam :-( za to dziś chodzę jak śnięta... I to w sumie nie pierwszy raz w ciąży :-( ech gdzie ta senność z 1 trymestru? Tak bardzo za nią tęsknię...

Kropeczko, gratuluję synka! :-* duży chłopiec, aż po cichu zazdroszczę ;-) mam nadzieje, że za tydzień i ja poznam płeć mojego skarbka ...

Monika, ja wczoraj oczopląsów przy tych wszystkich kremach kremikach wrrrrrrrrrrrr, aż nie wiedziałam co lepsze... Ale pogadalam z koleżanką i podeslala mi stronkę gdzie dziewczyna robi analizy kremów dziecięcych chusteczek nawilżanych itd i teraz musze wszystko przeanalizować i coś wybrać ;-)
A w hm nie byłam, bo nie mam nigdzie blisko, a ja się poruszam tylko w koło komina jeśli już ;) jak poznam płeć to chłopa wyciągnę do hm :-D

Majówk@ ciągle Cie trzyma?? Bidulko :-*

Matik, gratuluję kolejnego tygodnia :-) ja 17t w piątek zacznę :-D

Piszecie o homeopatii.. Ja w to nie wierzę :-P jakoś nigdy mi nie pomogło...

Beata kiedy ja jeszcze nie znam płci :-( pewnie przejezyczenie ;-)

Mitaginka, gratuluję udanej wizyty i córeczki :-*

Co do płci.. Wczoraj rozmawiałam.ze znajoma która urodziła w lipcu. Lekarz jej na połówkowym powiedział chlopak, nawet zdjęcia siusiaka zrobił, a w 30 tygodniu powiedział dziewczyna i ostatecznie faktycznie córeczke urodziła :-D

Kurcze nie pierwszy raz sie slyszy takie historie ze mial byc synek a sie okazalo ze coreczka i wez tu czlowieku badz madry....ta niepewnosc i tak chyba pozostanie do konca, bo skoro siusiak okazuje sie nie byc siusiakiem to ja juz nie wiem :-p

Cześć dziewczyny:D

Gratuluję udanych wizyt i oby już same takie wieści dalej były:)

Katagorka20 mi kazał dalej brać luteinę (biorę 2x100mg), za to duphaston pozwolił odstawić... wolałabym już wcale tego nie brać, bo od luteiny mam ciągle podrażnienia:/ też tak macie/miałyście czy to moja wrażliwość taka? ;)
Czarnulka ja z zaśnięciem nie mam problemu, za to w nocy się wybudzam tak co godzinę dwie i wtedy zasnąć mi trudno... i tak sobie leżę, a oczy jak 5złotych:P

Mi na gardło pomógł Uniben na zmianę z Salviaseptem... plus Fiorda do ssania...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry