• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Czarnulka to dobrze ze jest dobrze, szkoda tylko ze musisz czekac az do stycznia zeby dowiedziec sie cos wiecej o dzidzi, jakby go zbawilo te pare minut... No ale co zrobic, wazne ze z Toba i malenstwem ok.

reklama
Czarnulka, superowo, że wieści dobre :)

Rukmini, współczuję i wiem, że to nie temat do żartów, ale nie wiem czy kojarzysz taką opowiastkę, że koty kładą się przy chorym miejscu? Moja kitka często śpi nad moją głową :-D dawniej się śmiałam, że próbuje wyleczyć ukryty mózg :-D może powinnaś sobie kota sprawić?
A tak serio, to nawet nie wiem co Ci poradzić...

Czarnulka, superowo, że wieści dobre :)

Rukmini, współczuję i wiem, że to nie temat do żartów, ale nie wiem czy kojarzysz taką opowiastkę, że koty kładą się przy chorym miejscu? Moja kitka często śpi nad moją głową :-D dawniej się śmiałam, że próbuje wyleczyć ukryty mózg :-D może powinnaś sobie kota sprawić?
A tak serio, to nawet nie wiem co Ci poradzić...
Mam już dwa koty! :-D
Jeden bardzo czuły i cały czas się na mnie kładzie.
Drugi chyba wyczytał, że kot przejmuje choroby właścicieli! i na wszelki wypadek trzyma się od nas jak najdalej może!

Wzięłam solpadeine i ból powoli odchodzi. Co za ulga.
Boje się brać ten lek, bo teoretycznie nie wolno w ciąży.
Biorę, jak czuję, że jest źle.
Bo czasem boli mnie cały dzień, ale tak do wytrzymania.. a innym razem tak, że nawet ciężko mi zmienić pozycję w łóżku.
Zaczęłam sobie notować te bóle tabelce, w której zapisuję ciśnienie.. Na razie wychodzi, że boli mnie dużo częściej niż nie boli.
Zdecydowanie lepiej się czułam w pierwszym trymestrze!
Te bóle zaczęły mi się dopiero jakoś na początku listopada.

Witam słonecznie :-)
Trzymam kciuki za wizyty, Czarnulka gratki, że wszystko ok :tak:
Ja rano byłam u koleżanki na kawie, a teraz mam brzuch pełen kapusniaczka :-) chyba muszę ograniczyć kwaśne rzeczy, bo nie wiem, czy to zgaga, czy co, ale czujęod wczoraj z przerwami ucisk w okolicy mostka...

Rukmini mam podobnie - u mnie też takie bóle głowy pojawiły się dopiero od niedawna:/ ale jak już są to są nie do zniesienia i nie pozwalają funkcjonować:/

Beata ja też uwielbiam kryminały i po nich to dopiero miałam śledztwa i morderstwa co noc;P ostatnio po jo nesbo:P dlatego póki co też nie czytam;) ....ale nie pomaga;) Jak były głupoty w głowie tak i zostały...

karenm określenie "okres ochronny" uważam za idealne!:D tylko, że mój też nie ukrywa, że cały czas się boi o mnie i Maleństwo... Podobnie jak u Matik z tym...

A mnie nie było raptem godzinę w domu i w tym czasie listonosz przyniósł zawiadomienie o poleconym:( pewnie wykrakałam z tym zusem:( asiaf kiedy masz się do nich zgłosić? daj proszę znać czego chcieli...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry