reklama

Maj 2015

reklama
Hej dziewczyny! Jak mija weekend?

Kika współczuję ci bardzo :sad: dużo siły życzę na ten ciężki okres!

Jak ja wam zazdroszczę już tych pierwszych fotek maluszków :) ja poczekam jakiś czas.

Cały dzień z synkiem spędziłam u moich rodziców, zaraz go będę kąpać i zamierzam spędzić leniwy wieczór przed tv ;)

Dziewczyny a co myslicie o oddzielnym temacie, gdzie wrzucalybysmy zdjecia USG? wiem ze sa takie na innych watkach i chyba fajnie jak wszystkie sa w jednym miejscu. a potem tez mozna wejsc i zobaczyc zmiany :-) ja jeszcze nie dostalam wydruku wiec narazie nie zakladam bo nie mam co wrzucic :-( ale jak ktoras ma i by chciala zalozyc.. :tak:

Czarnulka taka wielkosc to chyba dosyc mala, wiec jak Matika teoria prawdziwa, to moze dziewczynka ;-)

Katka ksiezna to chyba kwietniowka ;-) ale wiele z nas tez moze okazac sie kwietniowkami! a co do listy to tez jestem za dodaniem wieku. nie wiem jak z imionami bo pewnie czesc woli byc anonimowa.
co myslicie dziewczyny o dodaniu wieku do listy? jak jestescie za to tez poprosze na priv.

kika
strasznie mi przykro :-( a jak tata sie czuje? wie o ciazy?

Susel, może lista niech zostanie listą, z nickiem i datą porodu, a możnaby zrobić inny wątek w stylu "poznajmy się", czy coś w ten deseń? Taka moja propozycja.

Ja też zazdroszcze tych waszych zdjeć ja kurcze jeszcze nic nie wiem wizyta za trzy tygodnie masakra jak ja to wytrzymam :szok: Jeśli chodzi o tate nie wie on o ciaży mojej ani siostry boje sie mu powiedzieć myśle , że było by mu smutno bo nie zobaczy swoich nastepnych wnuków . Tata nie chciał jechać do szpitala odprawił karetke chce być w domu on wie , że to już niedługo tym bardziej przyjeżdzaja ciotki i wujkowie tak żeby sie jakoś z nim zobaczyc ostatni raz ja nie potrafie sie z nim pożegnać lekarz mówi że to potrwa jeszcze może dwa lub trzy dni. Na dodatek jutro mamy jechac na chrzciny bo ten mój jest chrzestnym nie wiem jak ja tam wytrzymam :no: psychicznie nie wyrabiam a fizycznie też pobolewa mnie brzuch i boli głowa mój na nocce a ja sama z Gabi i znowu nie bede mogła spać musze sie wziąść jakoś pozbierać .

Susel ja oczywiście imienia nie podam bo chce być anonimowa :-):-D ha ha :D Mi o nie przeszkadza. Jestem i za wątkiem o zdjęciach USG bo to bardzo ciekawe, a potem jeszcze wątek zdjęć brzuszków :D Super będzie :P
Kika mi łzy napływają do oczu jak piszesz że tylko kilka dni mu zostało :* wszystko mi sie przypomina jak było u mnie... trzymaj się Kochana :*

reklama
I ja mam suwaczek :D

KIKA- trzymaj się!!!!

też jestem za tym aby być anonimowym można właśnie zrobić osobny wątek o nas..i tylko dla nas dostępny!!!
kurcze kupiłam bieżnie w dzień którym dowiedziałam się o bejbiku..przyszła i chyba jej nie poużywam :(((
a w poniedziałek kupuje lustrzankę bo obiecałam sobie że jak zajdę w ciąże to kupuje:D:D ale się ciesze!!! poza tym tylko bym jadła i jadła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry