Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny to piszcie co na to gardlo bo boje sie ze u mnie znowu skonczy sie angina, tym bardziej ze nie moge sie wylezec, dzisiaj ide z malym na kinderbal, w czwartek zakupy, w piatek pichcenie i wizyta u ginka, w sobote imieniny tesciowej, w niedziele zabawa mikolajkowa, takze musze jakos postawic sie na nogi
Rozmowa z moim S.
wstajemy?
Nie kochany, Ty wstajesz
Ale musisz śniadanie zjeść
Nie muszę, dzidziuś śpi
To wstań zrób mu śniadanie, będzie miał niespodziankę w postaci śniadania do łóżka.
Dzień dobry, ja dziś wstalam tylko dlatego,ze trzeba zjeść dla dzieci. Mam jakis słaby nastroj od soboty...
Bozka, Karogorka, Verna zdrowka życzę, z leków na gardlo to ja mialam hasco sept (podobno to jest takie jak tantum verde do psikania), tabletki do ssania tantum verde.
Bozka zastanów sie czy nie odpuścić trochę z tymi planami, bo jakby Cie miało potem mocno zaatakowc chorobsko to nie warto.