reklama

Maj 2015

Ja tak samo padam na pysk, zaraz po sniadaniu musialam isc sie polozyc bo nie moglam ustac na nogach a oczy same mi sie zamykaly i tak leze nie nie mam sil sie podniesc. Masakra jakas.
Jestem pelna podziwu Czarnulka ze dalas rade w pracy.

reklama
Mnie nawet ta senność tak nie dobija jak te mdłości. Ja na szczęście mam nienormowany czas pracy wiec to ode mnie zależy w jakich godzinach i gdzie pracuję :) Ale mój mózg jest całkiem otępialay, nie mogę najprostrzych żeczy wymyslic i sklecić... No wstyd po prostu :(

Mam betę. No i nie jest wysoka... Tzn. jest ok (mieszczę się w zakresie 3-4 tydzień, a obecnie jestem w 4t4d) - 94,3. Ale ostatnio moja beta też nie szalała :( albo tak to u mnie wygląda, albo znów coś nie tak... Zbadam jutro przyrost.

Witajcie Dziewczyny,
dołączam do tych słabych, zamulonych z okropnymi bólami głowy, sennych itd. A co z tym idzie nastrój też średni, skoro tak źle się czuję, to jestem rozdrażniona i wściekła :wściekła/y:Dzisiaj musiałam podjechać do centrum coś załatwić, to myślałam, że zasnę za kierownicą, całe szczęście, że cało i zdrowo dojechałam. Miałam iść po małą do przedszkola, ale teściowa zadeklarowała, że ją odbierze, więc skorzystałam :tak: piękna pogoda za oknami i zła jestem na siebie, że nie mam siły i ochoty iść z dzieckiem na spacer lub plac zabaw... ale wiem, że mała będzie miała fajne popołudnie, bo i teściowa jest pełna energii, i pewnie jej coś kupi i w ogóle ;-)

nieśmiała moi rodzice i siostra mieszkają 150 km od nas, tutaj też tylko rodzina męża, więc wiem, co czujesz :-(
lisica a to Twój pierwszy pomiar bety? może owu miałaś później?

A dzisiaj z rana spotkała mnie niespodzianka :tak:dostałam sms od siostry, że robiła test i wyszedł jej pozytywny :-) ale fajnie będzie, jak obie będziemy niemal w takiej samej ciąży, bo z OM wychodzi jej termin na 29 maja :-)

Co do bólu głowy... mnie codziennie męczy i mam go dość, ale nic z tym nie robię, bo przecież nie będę się codziennie faszerowała apapem :szok:

Dziewczyny, pobolewają Was krzyże? Plecy? Ja mam tak, że jak trochę postoję lub pochodzę od razu je czuję...:dry: i nie wiem, o co kaman

Mitaginka ovu miałam 16 dc, nie była późna, 10 dpo robiłam pierwszy test i była blada kreseczka. To był pierwszy pomiar, zrobiony w 16 dpo.
No nic, zobaczymy.

Cześć dziewczyny!
zaglądam tu często ale przecież w końcu muszę się przywitać.:-) Wg kalkulatora termin mam na 3 maja. Staraliśmy się o maleństwo prawie rok i co miesiąc na teście była tylko 1 kreska. Ostatnio zresztą też pierwszy ten wyszedł negatywny, ale brak okresu przez ponad tydzień (stresy, więc nie przypuszczałam, że to jednak ciąża) dał nadzieję i drugi test to już były 2 piękne, grubiutkie kreski. Widzę, że większość z Was jest już po pierwszych badaniach, ja do gina idę dopiero w nast. poniedziałek. Jak dzwoniłam do niego wcześniej to kazał dbać o siebie i cierpliwie czekać na badanie, żeby już więcej było wiadomo. Ale teraz jak Was czytam to się zaczynam martwić i może powinnam była pójść wcześniej? Muszę być dobrej myśli, że wszystko jest i będzie dobrze. Aha, widzę, że mamy w gronie bliźniaki. Super, to takie moje małe cichutkie marzenie...Pozdrawiam ;-)

Siema muszlo...dawno żeśmy się nie widziały....
Tylko kto mnie teraz pozbiera z podłogi w łazience ?
Jak to dobrze, że kupiliśmy dywaniki, bo bym pewnie od tych płytek trochę zmarzła...

monika_ste witaj w majówkach :)

monika
z DE :D Widzisz bo ja to jestem hardkor :D dopiero w domu się rozsypałam:baffled:

lisica może taka Twoja uroda z tą beta? Słyszałam o niskiej becie i niskim przyroście, a w grudniu z tej właśnie bety dziewczyna bobasa rodzić będzie :-) Bądź dobrej myśli :tak:

okey, pozbierałam się...ale teraz mam mega zgage:angry: jak tak dalej pójdzie to bede jadła rennie jak cukierki:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry