Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czekamy na kolejne dzieciaczki! Podziwiam Was, że nadajecie do nas jeszcze z porodòwki. Ja będę pewnie tak zestresowana, że nie będę mogła o niczym myśleć logicznie.
Em es zet trzymam kciuki takja k powiedzialas cisza przed burza
Etsa ja nie odbieram praktycznie telefonow bo cos czuje ze bym nakrzyczala na dzwoniacych
Amazonka to kontroluj w domu cisnienie bo to bardzo niebezpieczne jest... Trzymam kciuki zeby bylo dobrze
Smerfetka a Ty jestes po terminie? Ze chcesz zostac w szpitalu?
Mijaka gratuluje zakonczenia remontu teraz odpocznij i spokojnie czekaj na dzidziusia
Maja moj termin to 18 a checi na urodzenie to zalezy od dnia wczoraj np czulam sie swietnie i sie smialam ze moglabym jeszcze ze 3 tyg w ciazy chodzic ale 2 dni temu mialam wrazenie ze w nocy urodze...
Faktycznie te telefony są drażniące, do mojego J. codziennie rano ktoś z pracy dzwoni i pyta: Będziesz dzisiaj czy już urodziła? Wrrr!
em-es-zet powodzenia, pewnie już trzymasz swoje maleństwo w ramionach
Maja86 ja też myślę, że telefon będzie ostatnią rzeczą, o której będę myśleć w szpitalu. Mam nadzieje, że nie spanikujemy za bardzo.
Beata teraz to właśnie odpoczywać nie mam ochoty, mam energię do pracy i nic, tylko bym sprzątała i pucowała wszystko