reklama

Maj 2015

Ja też już bym chciała mimo,że do terminu kilka dni jeszcze a telefiny są koszmarne z jednym i tym samym pytaniem...właśnie dzwonila moja mama ale,że ostatnio się wkurzyłam i powiedziałam że dam znać jak się zacznie to tylko zapytała co słychać powoli się zaczynamy rozpakowywac a k7lka dziewczyn milczy od paru dni to może się już urodziły dzieciaczki.Ja chcialabym miec ZZO więc jak się uda to pewnie też coś skrobne z porodowki

reklama
U nas w szpitalu nie ma ZZO. Najbliżej to chyba bym miała do Krakowa lub Limanowej, ale to i tak ok 100 km. Mamy dostępny gaz. Chciałabym, żeby mąż był ze mną przy porodzie, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Dawno nie odzywała się Matik. Ciekawe czy urodziła. Może pisała coś na wątku zamkniętym.

Smerfetka ja nawet nie dopuszczam do siebie mysli ze moge nie urodzic do terminu ;)

Ja tez postaram sie napisac jak cos sie zacznie ale nie obiecuje ;) :)

Mijaka moze u Ciebie jest tak jak u emeszet?? Ze masz nadmiar energii i zaraz urodzisz??

a tak sobie czeka kącik na małego a on się wierci w brzuchu i póki co nic nie wskazuje na to żeby mialo się to zmienić. chociaż dzis to może dobrze bo M wróci po 19 dopiero..
2015-05-07 12.56.02.jpg

Załączniki

• 2015-05-07 12.56.02.jpg
    2015-05-07 12.56.02.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 142
Migotka super! Widzę że masz Mr B :-) też chcę kupić, u koleżanki córeczki się świetnie sprawdza przy kolkach.

Gratuluję rozpakowanym. U mnie na nic się póki co nie zanosi.

beata ja tez nie dopuszczałam myśli, że mogę przenosić. Ale cóż zrobić jeżeli maluch nie chce wyjść mimo różnych moich prób to może nie jest jeszcze gotowy. Najgorszy jest ten tydzień bo do terminu to się jeszcze trzymałam ale już po to wszystko i wszyscy mnie wkurzają. Dziwi mnie tylko że nie chcą wcześniej wywoływać tylko trzeba czekać te 7-10 dni

Dziękuje za mile slowa o pokoiku.
Mr B to taki termofor dla dzieci na kolki ,bóle brzucha itp☺a bez wkladu służy jako maskotka i powiem Wam ,że jest świetny milutki leciutki i w ogóle fajny☺
Smerfetka może masuj sutki na Asiaf podziałało.
Ja też nie biorę w ogole opcji,że przenoszę ciążę a mllody póki co bez zmian wierci się strasznie dużo czasami mam wrażenie że sie strasznie wkurza ,że Mu ciano alr zołza wyjść nie chce a nikt go tam na siłę nie trzyma☺

reklama
Super pokoik.
Nie słyszałam nigdy o Mr B.
Ja już próbowałam chyba wszystkiego i niestety nic nie działa, nawet słynny smoczy jad. Też mi się wydaje, że ten tydzień jest najgorszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry