reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
ej btw wiecie, że kiedyś tu się na niego żaliłam i zostawiłam lapa otwartego i poszłam spać i on mi chciał zamknać i to przeczytał? :D
Było mu rano tak strasznie przykro... Ale na szczęście większość z Was kazała mi puknać się w łeb i tym wygrałam całą sprawę :D ze żale się, ale są tu mądre laski i mnie sprowadził do pionu :D

ej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie :D
Wie i trochę się ze mnie podsmiechuje z tego powodu, ale chyba widzi, że to dobre dla mojej głowy 😅 No i docenia jaka jestem przez to ogarnięta w temacie starań, bo naprawdę czytając wasze wypowiedzi można się wiele nauczyć ☺️

reklama
ej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie :D
wie :)
Kiedyś gadał, że mam tyle nie siedzieć bo tu same trolle i ja ja też trolluje 😅 a jak dostałam bana to już w ogóle się rozgadał 😅
Ale później pokazałam mu te co mam na insta, oowieszialam o problemach i zrozumiał, że tu są fajne dziewczyny ☺️

Do góry