reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

Ja jak na razie jakoś dobrze wszystko znoszę. tylko że pamiętam że z drugą córą też się dobrze czułam a co wizyta to skierowanie na patologie miałam, bo się szyjka skracała a to za wcześnie rozwarcie było. Dziś byłam z mężem na drobnych zakupach i jak mnie coś w kroku walneło to aż stanęłam. Miałam takie wrażenie jak bym dostała ostrego kopniaka między nogi.

reklama
No tak mnie załatwili :baffled: Dziś wg miałam tam jeszcze wizyte, ale powiedziałam, że tam więcej nie pójde,
bo spędzałam tam zawsze min. dobrą godzine na czekanie + ekspresowa wizyta z której i tak nic się nie dowiadywałam

Za to jutro przypada mi też wizyta u drugiego doktorka i jestem pełna obaw, bo ostatnio odczuwam duże napieranie i kłucie - mam nadzije, że to nie oznacza nic niedobrego..

Madzia!Odrazu poleciałam zrobić przegląd czy mam jakiś budyń albo kisiel :-p Niestety musze zrobić większe zaopatrzenie w tym kierunku, bo nic nie dorwałam i musze obejść się smakiem :dry:

Mi narazie nic nie puchnie, a wręcz pierścionki mi spadają
Na wizycie wspomnij o tym lekarzowi ;)

Malutka a Ty kiedy masz teraz usg?

No tak mnie załatwili :baffled: Dziś wg miałam tam jeszcze wizyte, ale powiedziałam, że tam więcej nie pójde,
bo spędzałam tam zawsze min. dobrą godzine na czekanie + ekspresowa wizyta z której i tak nic się nie dowiadywałam

Za to jutro przypada mi też wizyta u drugiego doktorka i jestem pełna obaw, bo ostatnio odczuwam duże napieranie i kłucie - mam nadzije, że to nie oznacza nic niedobrego..

Madzia!Odrazu poleciałam zrobić przegląd czy mam jakiś budyń albo kisiel :-p Niestety musze zrobić większe zaopatrzenie w tym kierunku, bo nic nie dorwałam i musze obejść się smakiem :dry:

Mi narazie nic nie puchnie, a wręcz pierścionki mi spadają
Na wizycie wspomnij o tym lekarzowi ;)

Malutka a Ty kiedy masz teraz usg?
Pewnie 22 lutego, na następnej wizycie.
Ja od kilku dni mam ochotę na loda wodnego. Muszę w końcu w Aldim kupić sobie.

Ja też niedawno zjadłam sobie kisiel. Ja akurat mam bardzo duży zapas, zrobiony ostatnio, po zdiagnozowaniu cholestazy. Czekolady neistety nie mogę, a tak kusicie... Wciągnęłabym sobie taką Milkę mleczną lub łaciatą, ewentualnie całą paczkę kinder schoko bons:D

A kisiel czy budyń robicie sobie same czy z torebek?
Ja budyń często robię sama :) A kisiel do mnie nie przemawia, ale moja mama zawsze robi sobie też sama.

Malutka466 ja to znowu budynku nie lubię. A kisiel jak jem to kupuje.

Madzia0903 ja nie puchnę, w ciąży z synem też nie puchłam. A jakie masz ciśnienie. Bo czasem przy za wysokim jest ten problem. No i picie dużo wody może pomóc.

Ale mam dzisiaj zgagę mega. Znowu zaczyna się po wszystkim.

Ja przeważnie robię kisiel czy budyń z torebki. Ostatnio w sobote mnie natchnęło na budyń czekoladowy, mniam.

Kaylla och też bym pożarła takie kinder bueno np :D

reklama
Madzia też to sobie powtarzam ze od srody już nie jem słodyczy, może jak zrobię takie postanowienie na post to będę miała większą motywacje :) a dzisiaj też napiekłam drożdżowek żeby się nasycić :D

Do góry