reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja dołączyłam tu stosunkowo późno, podczytywałam was wcześniej, ale ja już kiedyś musiałam opuścić jedną grupę, przestałam być w ciąży, więc teraz czekałam naprawdę długo...

Ale tam się na fb zadziało :) śmieszne to . Nawet szkoda komentować :)
Ciekawe jak te otulaczki się sprawdza , mi siostra dala dwa . Ale to takie malusie i takie waziutkie .

Też się wywaliłam z fb
Brak szacunku do odmiennego zdania i osoby wcale mnie nie kręci.
Wiadomo gdzie jest forum i tyle bab w ciąży -jest czasem armagedon.
W nosie miałam czy to grupa zamknięta czy jaka
ale tekst w stylu
"nikogo nie wyrzucam ale jak nie pasuje to wypad"
"jak nie skończysz tego tematu to cię wyrzucę z grupy"
jaaaakoś do mnie nie trafiają

Ewa90 post nie dotyczy kobiet w ciąży!!! zresztą ja znałam księdza, który dał mi odpust zupełny do końca życia, zwolnił z postów i innych więc czuję się zupełnie bezkarna w tej kwestii. Jaka Twoja wina??? to żadna wina
Malutka466 ciśnienie Ci zjechało, też tak czasem mam -jakbym miała się udusić i umrzeć. Przewietrz dom, pooddychaj głęboko i zmień pozycję dziecka bo może ucisnęło na jakąś ważną tętnicę. Wtedy chyba umowa przedłuża się do porodu a później zasiłek macierzyński do końca urlopu z zus
kameleon!!!! super wieści!!!
Ania Beata to ja przez Ciebie się wypisałam:-D:-D:-D:-D
itucha ja też stawiam na rożek -raz się już sprawdził to i może teraz też będzie ok

oj kobiety -za stara już jestem na przepychanki, kiedyś się jeszcze kłóciłam -teraz mam to w nosie. Ja szanuję cudze zdanie, próbuje zrozumieć jak jest odmienne od mojego -a jak nie potrafię to zostawiam temat bo nie mam w zwyczaju przekonywać kogoś, ze moja racja jest najracniejsza.
i jednak forma bb bardziej mi odpowiada -tu ikt nikogo nie wyrzuci, jak komuś coś nie pasuje to sam musi się usunąć albo przegryźć i zostać.

I tak jakoś długo tu jest cisza bez burzy:-D:-D:-D:-D jak na tyle hormonów w 1 miejscu:-) :):-) :):-) :)

Hhahahaha, gdzie można tego księdza na odpust dorwać?! Ja chcę też!
Właśnie, szkoda nerwów na takie przepychanki. Niech sobie tam rządzi jak chce. Bez nas.

Wow byłam z synem u logopedy tylko a tu tyle się działo. No ja do grupy na fb nawet nie należałam. A ta Nikola to tu na bb wcześniej pisała? Dużo dziewczyn juz tu też nie pisze a sporo właśnie doszło nowych. Mi się u nas podoba, bo nikt nikomu nic nie narzuca a jeszcze jak urodzimy to każda będzie miała swoje metody wychowania a ważna jest wymiana informacji a nie narzucanie czegoś innym. Tak samo jak to, że to nie jest forum eksperckie tylko takie trochę plotkarskie :). Coraz bardziej też się poznajemy. Ja jak juz jestem za grupa zamkniętą na bb. Bo nawet po nickach będzie wiadomo kto pisze na otwartym na majówka a kto nie.

13x13 tak zrobiłam, zmiana pozycji, okno otwarte i czekolada mi pomogły :D

rety, gdybyście nie napisały, że dzisiaj Środa Popielcowa to bym nie miała pojęcia. Wychodzi moja ignorancja...haha

Szczerze powiem ze BB jest pierwszym forum na którym sie udzielam. Lubię ty zaglądać, czuje w was oparcie, często można zasięgnąć dobrej porady. Wymienimy sie tu pomysłami, poglądami. Fb ma to do siebie, ze niezależnie od tematyki prędzej czy pozniej ocieka hejtem i jadem. Lubię fb bo jest łatwo dostępny i można znaleźć na nim wszystko, od spinek po auto. Ale wychowano mnie w duchu szacunku dla zdania drugiej osoby. Nauczono mnie dyskusji, ale nie narzucania swojego zdania. Tak. I lubię dyskutować, ale mądrze.

Ja mam kilka forum za sobą i z każdego mam znajome w realu. Z ostatniego forum (przed BB) mam, śmiało mogę powiedzieć, przyjaciółki. Z nimi mam najlepszy kontakt od wielu lat już.
Z jedną koleżanką mam kontakt od jakiś 17 lat, sporadycznie na fejsie, ale poznałyśmy się na czacie fanów Harrego Pottera, jak miałyśmy po 12 lat :D :D
A na fejsie nigdy w żadnej grupie nie pisałam, dopiero niedawno się zorientowałam, że są takie grupy, gdzie można coś sprzedać, kupić. Nigdy mnie to nie interesowało, więc nie szukałam :)

reklama
Ja też pierwszy raz należę do takiego forum i muszę powiedzieć że jak do tej pory to kulturalne z nas dziewczyny :D Dużo się tu dowiedziałam, mam nadzieję że może też komuś w czymś pomogłam. I wszystko w atmosferze ogólnego zrozumienia. I tak to ja mogę dyskutować ;)

A należę do grupy na facebooku w której są polskie mamy mieszkające w Dublinie. O dziewczyny co tam czasem się dzieje... można brać popcorn i lepsze od najlepszego serialu :p

Do góry